Το μάτι του πνεύματος (τα παιδιά)

Μια αληθινή ιστορία
Εκδότης:
Ίαμβος
Έτος:
2007
ISBN:
9789608915497
Σελίδες:
270
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το μάτι του πνεύματος (τα παιδιά)
Τιμή εκδότη:€14,20
Η τιμή μας: €12,78
στο καλάθι
Το μάτι του πνεύματος (τα παιδιά)
Σ' αυτήν τη σκληρή και άγρια σύγχρονη κοινωνία, ένα μικρό αγόρι που διαθέτει το χάρισμα ν' αντικρίζει τον κόσμο με το μάτι του πνεύματος, συγκρούεται με τους "μεγάλους", προσπαθώντας ν' ανακαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο της μικρής του φίλης και ν' απαλλάξει από τις άδικες κατηγορίες το μικρό αδελφό του κοριτσιού.
Η υπόθεση είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Γεγονότα τόσο σκληρά και έντονα, αλλά συγχρόνως γεμάτα πάθος και συγκίνηση. Γεγονότα ικανά να "ξυπνήσουν" το παιδί που κρύβουμε όλοι μέσα μας και να μας ταξιδέψουν στο τρυφερό όνειρο ενός μικρού παιδιού, του οποίου η ψυχή αναζητούσε έναν όμορφο κόσμο, γεμάτο αγάπη, αδελφοσύνη, ειρήνη και δικαιοσύνη.
Το βιβλίο "Το μάτι του πνεύματος: Τα παιδιά" είναι πρωτότυπο για τη σύγχρονη εποχή, καθώς συνδυάζει την τέχνη του μυθιστορήματος με την επιστήμη και την πραγματικότητα.

Μια σιωπηλή κραυγή όλων των παιδιών του κόσμου, που αγωνίζονται για το δικαίωμα να ζουν στο πνευματικό περιβάλλον που ταιριάζει τις αθώες ψυχές τους και που οι "μεγάλοι" άθελά τους το καταστρέφουν.
Τίτλος βιβλίου:Το μάτι του πνεύματος (τα παιδιά)
Υπότιτλος βιβλίου:Μια αληθινή ιστορία
Εκδότης:Ίαμβος
Συντελεστές βιβλίου:Σάνα, Ζ. (Συγγραφέας)
ISBN 10:
ISBN 13:
960891549Χ
9789608915497
Σειρά εκδότη:
Πρώτη έκδοση:Σεπτέμβριος 2007
Τόμος:
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες