Οι άγγελοι της Φλωρεντίας

Εκδότης:
Πλατύπους
Έτος:
2004
ISBN:
9789608836501
Σελίδες:
440
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Οι άγγελοι της Φλωρεντίας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Οι άγγελοι της Φλωρεντίας
Ένα παγερό χειμωνιάτικο πρωινό σε μια λοφοπλαγιά στην Τοσκάνη το πάρτι έχει τελειώσει, η παρέα των φίλων είναι χαρούμενη... για μια πολύτιμη νύχτα κατάφεραν να δραπετεύσουν απ' τον όλεθρο της πλημμύρας στη Φλωρεντία. Πώς θα μπορούσαν να ξέρουν ότι η μεγαλύτερη φρίκη έπεται;
Φλωρεντία 1966: η πιο όμορφη πόλη στον κόσμο βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής από μια τρομερή πλημμύρα. Ούτε τουρίστες, ούτε αυτοκίνητα, μόνο μια θάλασσα λιπαρής λάσπης. Οι νεαροί εθελοντές από το εξωτερικό που ήρθαν προς διάσωση των κτιρίων και των έργων τέχνης έγιναν γνωστοί με το όνομα "Άγγελοι της Φλωρεντίας". Η Κέιτ Χόλαντ ήταν μια απ' αυτούς, μέχρι που ο φρικιαστικός θάνατος της φίλης της, της Φραντσέσκα την ανάγκασε να επιστρέψει στην Αγγλία δίνοντας όρκο να μην ξαναγυρίσει ποτέ.
Τώρα, για πρώτη φορά ύστερα από τριάντα χρόνια, η Κέιτ πρέπει να ξαναπάει στην Ιταλία. Κάποιος της έχει στείλει έναν ανεκτίμητο πίνακα... αλλά του έχει κάνει αλλαγές που αγγίζουν τα όρια του βανδαλισμού. Ποιο είναι το μυστήριο μήνυμα που κρύβει; Ο δρόμος της την οδηγεί πίσω στο πατρικό της Φραντσέσκα, όπου ξαναβρίσκει την οικογένειά της, μια οικογένεια που τα σκοτεινά της μυστικά ήταν τόσο πολλά όσο και τα έργα τέχνης που τους ανήκαν. Κι όταν συναντά ξανά την μικρότερη αδερφή της Φραντσέσκα, η ζωή της Κέιτ βρίσκεται ξαφνικά σε κίνδυνο.
Τίτλος βιβλίου:Οι άγγελοι της Φλωρεντίας
Τίτλος πρωτότυπου:Angels of the Flood
Εκδότης:Πλατύπους
Συντελεστές βιβλίου:Hines, Joanna (Συγγραφέας)
Λατσίνου, Βασιλική (Μεταφραστής)
ISBN:9789608836501
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες