Προς θάλασσα μεριά...

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της ναυτιλίας
Εκδότης:
Διόπτρα
Έτος:
2024
ISBN:
9786182207970
Σελίδες:
72
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Προς θάλασσα μεριά...
Τιμή εκδότη:€15,50
Η τιμή μας: €13,95
Προς θάλασσα μεριά...
Ταξιδέψτε με τον κάπτεν Τζιμ στον μαγευτικό κόσμο της ναυτιλίας, τη «γέφυρα» που ενώνει τις ηπείρους τις οποίες χωρίζει η θάλασσα. Αναγνωρίστε τους διαφορετικούς τύπους πλοίων – από τα πλοία μεταφοράς χύμα φορτίου και τα πλοία εμπορευματοκιβωτίων, μέχρι τα πλοία Ro-Ro και τα τεχνολογικά εξελιγμένα δεξαμενόπλοια.

Ανακαλύψτε τα μυστικά της ναυπηγικής με τη ναυπηγό Δανάη, την επιστήμονα πίσω από αυτούς τους πλωτούς γίγαντες. Δείτε γιατί τα πλοία, σχολαστικά συναρμολογημένα για να αντέχουν στις προκλήσεις της θάλασσας, είναι πραγματικά πλωτά εργοστάσια με κοινό στόχο και περίπλοκες λειτουργίες.

Η περιπέτεια όμως δεν σταματά εκεί… Μάθετε για την ιστορία και τον ζωτικό ρόλο της ελληνικής ναυτιλίας, όπου ένα μικρό έθνος γίνεται ο ηγέτης των θαλασσών αντιπροσωπεύοντας περίπου το 20% του παγκόσμιου στόλου.

Γνωρίστε τους εφοπλιστές, τους πλοιοκτήτες και τις διαφορές τους και, παράλληλα, εξερευνήστε τα διάφορα επαγγέλματα στο πλοίο και στη στεριά, τον τρόπο καθοδήγησης των νέων στα ναυτιλιακά επαγγέλματα μέσω του YES Forum και τις αμέτρητες ευκαιρίες που προσφέρει η ναυτιλία.
Τίτλος βιβλίου:Προς θάλασσα μεριά...
Υπότιτλος βιβλίου:Ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της ναυτιλίας
Εκδότης:Διόπτρα
Συντελεστές βιβλίου:Μπεζαντάκου Δανάη (Συγγραφέας)
Μιμηλάκη Θέντα (Εικονογράφος)
ISBN:9786182207970
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2024
Ηλικίες:8+
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες