Σκόρπια φύλλα του χρόνου

Εκδότης:
Εκδόσεις Φυλάτος
Έτος:
2024
ISBN:
9789606582592
Σελίδες:
508
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Σκόρπια φύλλα του χρόνου
Τιμή εκδότη:€18,22
Η τιμή μας: €16,40
Σκόρπια φύλλα του χρόνου
Στην αγκαλιά ενός απέραντου δάσους, όπου οι σκιές φλυαρούν με απόκοσμα μυστικά και η φύση αναπνέει αιώνια αλήθεια, ένα απομονωμένο αγροτόσπιτο κρύβει τα ίχνη ενός παρελθόντος που αρνείται να ξεχαστεί. Εδώ, η ιστορία έχει πάψει να είναι απλά μια σειρά γεγονότων· γίνεται η ψυχή μιας ζωής που έχει δει και έχει ζήσει περισσότερα από όσα οι περισσότεροι τολμούν να φανταστούν.
«Τα Σκόρπια Φύλλα του Χρόνου» δεν είναι απλώς ένα βιβλίο· είναι ένα ταξίδι μέσα από τις εποχές της ανθρώπινης ψυχής.
Μέσα από τις σελίδες του, ο αναγνώστης βυθίζεται σε έναν κόσμο όπου κάθε ανάσα της φύσης αφηγείται μια ιστορία, κάθε σκιά κρύβει ένα μυστήριο, και κάθε χτύπος καρδιάς αντηχεί τις αλήθειες που έχουν χαθεί στον χρόνο.
Μέσα από αυτές τις σελίδες, ο πρωταγωνιστής αναδύεται ως η φωνή της εμπειρίας, της απώλειας και της ελπίδας, προσκαλώντας τον αναγνώστη σε ένα ταξίδι που είναι τόσο μαγικό όσο και ανθρώπινο.
Η ιστορία του είναι ένας ύμνος στη δύναμη της μνήμης, στο ανεξίτηλο σημάδι που αφήνουν οι άνθρωποι στις ζωές μας, και στο αναπάντεχο φως που βρίσκεται στο τέλος κάθε διαδρομής.
Αυτό το βιβλίο είναι μια πρόσκληση να ανακαλύψετε τη μαγεία της αφήγησης, να εξερευνήσετε τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και να αγκαλιάσετε τις απανταχού αλήθειες που μας ενώνουν όλους.
Τίτλος βιβλίου:Σκόρπια φύλλα του χρόνου
Εκδότης:Εκδόσεις Φυλάτος
Συντελεστές βιβλίου:Τσαβδαρίδης Θωμάς (Συγγραφέας)
ISBN:9789606582592
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2024
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Δοκίμιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες