Γεννήθηκα γι' αυτό
Τα μελλοντικά σχέδιά μου φαίνονται πολύ μακρινά.
Είναι σε κάποιο αόριστο μέλλον.
Πέρα από τους Αρκ, δεν ενδιαφέρομαι για πολλά πράγματα στη ζωή μου.
Όλη η ζωή της Έιντζελ βασίζεται στους Αρκ, ένα ποπ ροκ συγκρότημα τριών έφηβων αγοριών, των οποίων η μουσική κατακτά τον κόσμο. Μέσω της αγάπης της γι’ αυτούς, γνωρίζει την κολλητή της φίλη, Τζούλιετ, τα όνειρά της, τη θέση της στον κόσμο.
Ο Τζίμι χρωστά τα πάντα στους Αρκ. Είναι ο frontman του συγκροτήματος και η δημιουργία μιας μπάντας με τους φίλους του ήταν το μεγαλύτερο όνειρο που είχε ποτέ.
Συχνά όμως τα όνειρα δεν έχουν την κατάληξη που θέλεις. Όταν ο Τζίμι και η Έιντζελ συναντηθούν, θα ανακαλύψουν πόσο αλλόκοτη και απρόβλεπτη μπορεί να αποδειχτεί η πραγματικότητα.
Μια εξαιρετική ιστορία για τη δύναμη που έχουν οι άνθρωποι όταν πιστεύουν σε κάτι, ειδικά στον εαυτό τους.
Τίτλος βιβλίου: | Γεννήθηκα γι' αυτό |
---|
Τίτλος πρωτότυπου: | I was born for this |
---|
Εκδότης: | Διόπτρα |
---|
Συντελεστές βιβλίου: | Oseman Alice (Συγγραφέας) Ελιασά, Νοέλα (Μεταφραστής)
|
ISBN: | 9786182207109 | Εξώφυλλο βιβλίου: | Μαλακό |
---|
Στοιχεία έκδοσης: | Απρίλιος 2024 | Διαστάσεις: | 21x14 |
---|
Κατηγορίες: | Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία |

Αρκουδέας Κώστας
Ο Κώστας Αρκουδέας ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Δημοσίευσε για πρώτη φορά το 1986 τη συλλογή ιστοριών Άσ’ τον Μπομπ Μάρλεϊ να περιμένει. Έκτοτε καταπιάστηκε με όλες τις κλιμακώσεις της πρόζας (μυθιστόρημα, νουβέλα, διήγημα, παραμύθι, μικροϊστορίες κ.ά.), που αποτυπώθηκαν σε δεκαεννέα συνολικά τίτλους. Τα τελευταία βιβλία που εξέδωσε είναι Το χαμένο Νόμπελ – Μια αληθινή ιστορία (2015), Τα κατά Αιγαίον πάθη σε ανανεωμένη επανέκδοση (2017), Επικίνδυνοι συγγραφείς (2019), Η νόσος της αδράνειας και άλλες ιστορίες (2021), όλα στις Εκδόσεις Καστανιώτη.