Άλγεβρα Β΄ λυκείου (τ.1)

Εκδότης:
Εν Δυνάμει
Έτος:
2007
ISBN:
9789608865792
Σελίδες:
410
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Άλγεβρα Β΄ λυκείου
Τιμή εκδότη:€16,74
Η τιμή μας: €15,07
Άλγεβρα Β΄ λυκείου (τ.1)
[...] Στη διάρθρωση του παρόντος τεύχους, ακολουθήσαμε σε μεγάλο βαθμό τις οδηγίες του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου για τη διδασκαλία του μαθήματος.

Έτσι στα περιεχόμενα του ο αναγνώστης θα βρει:

Πλήρη θεωρία, σχόλια και παρατηρήσεις, πολλά λυμένα παραδείγματα -που καλύπτουν όλες τις δυνατές περιπτώσεις - και πάρα πολλές άλυτες ασκήσεις (με υποδείξεις για τις λύσεις τους στο τέλος του βιβλίου). Ειδικά για τα σχόλια έγινε προσπάθεια να φωτίζουν τα "σκοτεινά" σημεία, να αναδεικνύουν τις "παγίδες" και να βοηθούν στη συγκρότηση γενικών μεθόδων προσέγγισης των ασκήσεων. Έτσι μαζί με τις παρατηρήσεις, προσπαθήσαμε, να βοηθούν στο ξεκαθάρισμα των εννοιών και να προετοιμάζουν το έδαφος για τη λύση των ασκήσεων.

Παράλληλα σε κάθε κεφάλαιο υπάρχει μεγάλη ποικιλία ασκήσεων, λυμένων με υποδειγματικό τρόπο. Οι ασκήσεις αυτές καλύπτουν όλη την ύλη και όλες τις δυνατές περιπτώσεις. Δόθηκε, μάλιστα, ιδιαίτερη έμφαση στις ασκήσεις που δημιουργούν υποδομή, απαραίτητη στις εξετάσεις της Γ΄ Λυκείου. Υπάρχουν, παράλληλα, συνδυαστικά θέματα, ώστε να επαναλαμβάνεται συνεχώς η ύλη των προηγούμενων κεφαλαίων αλλά και προηγούμενων τάξεων. [...]

(από τον πρόλογο του βιβλίου)
Τίτλος βιβλίου:Άλγεβρα Β΄ λυκείου
Εκδότης:Εν Δυνάμει
Συντελεστές βιβλίου:Λουκόπουλος, Παναγιώτης (Συγγραφέας)
Λουκόπουλος, Γεώργιος (Συγγραφέας)
ISBN:9789608865792
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2007
Τόμος:1
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες