Να σ’ αγαπούν γι’ αυτό που είσαι

Και να ζεις σαν να μην έχεις πληγωθεί ποτέ…
Εκδότης:
Εκδόσεις Παπαζήση
Έτος:
2023
ISBN:
9789600241532
Σελίδες:
298
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Να σ’ αγαπούν γι’ αυτό που είσαι
Τιμή εκδότη:€15,90
Η τιμή μας: €14,31
Να σ’ αγαπούν γι’ αυτό που είσαι
Το βιβλίο αυτό έχει στόχο, να ρίξει φως στη δυναμική και τους παράγοντες κινδύνου που κρύβονται πίσω από τέτοιες προβληματικές, καταστροφικές και ακραίες μερικές φορές μπορώ να πω συμπεριφορές.
Ο σκοπός αυτής της κοινωνικής καταγγελίας υπό μορφή μυθιστορήματος, είναι η αρχή σε κοινές ενέργειες για την καταπολέμηση αυτών των τόσο σοβαρών φαινομένων, που μπορούν να οδηγήσουν σε μια εξέλιξη προς την ευαισθητοποίηση όλων των ενδιαφερομένων: της οικογένειας, του σχολείου και των θεσμών γενικά.
Οι ιστορίες που αφηγούμαι αναδύονται, ανάμεσα στις ζοφερές αποχρώσεις του φόβου, της οδύνης και το θάρρος κάποιων μικρών πρωταγωνιστών…
Όπως και να έχει, το «φαινόμενο του Las Salinas», έρχεται σαν απόδειξη σε αυτά που πολλές φορές η κοινή γνώμη θεωρεί δεδομένα, που πολλές φορές μόνο τέτοια δεν είναι.
Αυτό το φαινόμενο που είχε πρώτο-παρατηρηθεί στο μικρό χωριό της Δομινικανής Δημοκρατίας της Καραϊβικής, ήταν η αιτία να γράψω αυτό το βιβλίο και ν’ αναφερθώ σε όλο το κοινωνικο-ιατρικό πλαίσιο του προβλήματος, κατά την διάρκεια της «μεταμόρφωσης» του φίλου, με όλα τα προβλήματα που επέφερε στις αθώες ψυχές των παιδιών στο Las Salinas μέχρι την δεκαετία του 1960.
Τίτλος βιβλίου:Να σ’ αγαπούν γι’ αυτό που είσαι
Υπότιτλος βιβλίου:Και να ζεις σαν να μην έχεις πληγωθεί ποτέ…
Εκδότης:Εκδόσεις Παπαζήση
Συντελεστές βιβλίου:Βαλλιανάτος, Διονύσης Ν. (Συγγραφέας)
Γιάγια-Χατζή Δώρα (Επιμελητής)
ISBN:9789600241532
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2023
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες