Ποτέ μην εμπιστεύεσαι έναν ζωγράφο

Εκδότης:
24 γράμματα
Έτος:
2023
ISBN:
9786182017159
Σελίδες:
452
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ποτέ μην εμπιστεύεσαι έναν ζωγράφο
Τιμή εκδότη:€22,00
Η τιμή μας: €19,80
στο καλάθι
Ποτέ μην εμπιστεύεσαι έναν ζωγράφο
Η Ένωση της Ρωμαιοκαθολικής με την Ορθόδοξη Εκκλησία μετά τη συμφωνία του Πάπα Γρηγόριου Ι’ και του Μιχαήλ Η’ Παλαιολόγου στα 1274 πυροδοτεί αντιδράσεις στο εσωτερικό της Βυζαντινής αυτοκρατορίας. Είναι η στιγμή για να διεκδικήσει το θρόνο ο Θεόφιλος, τελευταίος γιος του αυτοκράτορα Θεόδωρου Β’ Λάσκαρι, η ύπαρξη του οποίου είχε κρατηθεί μυστική ως τότε και να αποκαταστήσει την αδικία που έγινε στον μεγαλύτερο ετεροθαλή αδερφό του και στους Βιθυνούς, τον λαό της Αυτοκρατορίας της Νίκαιας που απελευθέρωσε την Πόλη από τους Φράγκους.
Κι ενώ οι Φράγκοι επιδιώκουν να ανακαταλάβουν την Βασιλεύουσα, οι Τουρκομάνοι κάνουν επιδρομές και εδραιώνονται και ο πόλεμος μεταξύ Ενωτικών και Ανθενωτικών ανάβει, ο Θεόφιλος ανδρώνεται έχοντας να αντιμετωπίσει διλήμματα που θα κρίνουν την τύχη της αυτοκρατορίας.
Στο διάβα των σελίδων υφαίνεται μια συναρπαστική περιπέτεια με σεβασμό στα ιστορικά δεδομένα και ρίχνει φως στα χρόνια πριν τη μεγάλη κατάρρευση, όταν όλα ακόμη θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά, για ένα κόσμο που τελικά χάθηκε.
Τίτλος βιβλίου:Ποτέ μην εμπιστεύεσαι έναν ζωγράφο
Εκδότης:24 γράμματα
Συντελεστές βιβλίου:Παπαμιχάλης, Πάνος (Συγγραφέας)
ISBN:9786182017159
Σειρά εκδότη:Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2023
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Ιστορικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες