Κάν' το να αξίζει...

Εκδότης:
Εκδόσεις Φυλάτος
Έτος:
2023
ISBN:
9789606582127
Σελίδες:
142
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κάν' το να αξίζει...
Τιμή εκδότη:€13,78
Η τιμή μας: €12,40
Κάν' το να αξίζει...
Όταν η Νεφέλη, μια όμορφη Ελληνίδα γεμάτη αμφιβολίες για το μέλλον της, συναντά τον Τάρεκ, ξεκινάει μια παθιασμένη ιστορία αγάπης. Παρά τις δυσκολίες, η αγάπη τους αποδεικνύεται δυνατή σαν ποτάμι που χαράσσει βαθιά την πορεία του.
Θα μπορέσει όμως να ξεπεράσει η Νεφέλη τους φόβους της και να εμπιστευτεί την αγάπη της για τον Τάρεκ; Μια συγκλονιστική ιστορία πάθους, δύο κόσμων που συναντιούνται και της αδιάκοπης δύναμης της αγάπης.
Ελάτε με τον Τάρεκ και τη Νεφέλη σε ένα ταξίδι όπου η αγάπη χορεύει με τις μελωδίες της προκλητικής συμφωνίας της ζωής, σε έναν κόσμο όπου κάθε απόφαση μπορεί να είναι ένα βήμα προς ένα όμορφο αύριο ή μια ανάμνηση αυτού που θα μπορούσε να ήταν.
Μάθετε αν η αγάπη, όπως ο λωτός που ανθίζει στις αντιξοότητες, θα θριαμβεύσει πάνω σε όλες τις πιθανότητες. Προετοιμάστε την καρδιά σας για ένα αξέχαστο ταξίδι, γιατί η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα και η καρδιά, δεν γνωρίζει όρια.
Καλώς ήλθατε στο «Κάν’ το να αξίζει» όπου οι καρδιές χτυπούν μαζί, ακόμα κι όταν η ίδια η ζωή με ανατροπές απειλεί να τις χωρίσει.
Τίτλος βιβλίου:Κάν' το να αξίζει...
Εκδότης:Εκδόσεις Φυλάτος
Συντελεστές βιβλίου:Πρωτόπαπα Μαρία (Συγγραφέας)
ISBN:9789606582127
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2023
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία
Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες