Εισαγωγή στη ναυτιλία

Εκδότης:
24 γράμματα
Έτος:
2023
ISBN:
9786182017081
Σελίδες:
262
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εισαγωγή στη ναυτιλία
Τιμή εκδότη:€18,00
Η τιμή μας: €16,20
στο καλάθι
Εισαγωγή στη ναυτιλία
Το βιβλίο «Εισαγωγή στη Ναυτιλία» αποτελεί μια συνεκτική πηγή γνώσης για σπουδαστές, για νέα στελέχη ναυτιλιακών επιχειρήσεων και για άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν βασικές ναυτιλιακές γνώσεις. Αναλύεται ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός (ΙΜΟ) και οι βασικές συμβάσεις του. Εξετάζεται ο ρόλος και η σημασία των Νηογνωμόνων στη ναυτιλία. Παρατίθενται τα βασικά ναυτιλιακά έγγραφα και οι λειτουργίες τους. Αναλυτικά παρουσιάζονται οι διαστάσεις, η χωρητικότητα, η ονοματολογία και η ορολογία των πλοίων, καθώς επίσης και τα βασικά είδη πλοίων.
Περιγράφεται η ιεραρχία και η διαίρεση του πληρώματος στο πλοίο. Αναφέρεται ο ρόλος των PNI CLUBS και η συνεισφορά τους στη ναυτιλία. Επισημαίνονται τα βασικά είδη ναυλώσεων και ο ρόλος των φορτωτικών. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη Ναυτική Γεωγραφία, παρέχοντας τις απαραίτητες γεωγραφικές γνώσεις που απαιτούνται για όσους ασχολούνται με τη ναυτιλία.
Επίσης, το βιβλίο περιλαμβάνει εκτενές υλικό ερωτήσεων κατανόησης, συνοδευόμενο από τις αντίστοιχες απαντήσεις, για κάθε θεματική ενότητα που εξετάζεται. Αυτό δίνει τη δυνατότητα για εξάσκηση και βελτίωση των ναυτιλιακών γνώσεων. Το βιβλίο αποτελεί την απόλυτη επιλογή για όσους αναζητούν να εξερευνήσουν τον συναρπαστικό κόσμο της ναυτιλίας.
Τίτλος βιβλίου:Εισαγωγή στη ναυτιλία
Εκδότης:24 γράμματα
Συντελεστές βιβλίου:Γιαννάκη Μαρία Α. (Συγγραφέας)
ISBN:9786182017081
Σειρά εκδότη:Εκπαίδευση
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2023
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Εμπόριο, Μεταφορές, Επικοινωνία, Ναυτιλία, Τουρισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες