Βιβλίων επίσκεψη

Εκδότης:
Εκδόσεις Όταν
Έτος:
2023
ISBN:
9786185563363
Σελίδες:
188
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Βιβλίων επίσκεψη
Τιμή εκδότη:€15,00
Η τιμή μας: €13,50
Βιβλίων επίσκεψη
Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται μια σειρά από βιβλιοπαρουσιάσεις, που είναι άλλες εκτεταμένες και άλλες σύντομες και έχουν όλες δημοσιευτεί σε εφημερίδες και περιοδικά του Ρεθύμνου τα τελευταία τριάντα χρόνια. Όλες αποτελούν μια ειδική επίσκεψη πολύτιμη και ουσιαστική. Άλλωστε κάθε επίσκεψη σε βιβλία είναι χρήσιμη και μας προσφέρει σημαντικά οφέλη.

Σ’ αυτές τις επισκέψεις σε βιβλία φίλων, σε βιβλία που αγάπησα, σε βιβλία που είχαν για μένα ένα ειδικό βάρος προσπάθησα να μεταφέρω στο κοινό αυτά που και για μένα είχαν μια ιδιαίτερη αξία. Υπήρξε μια διαδικασία που μου έδινε μεγάλη χαρά, όση χαρά δίνει η επίσκεψη σε φίλους, η επαφή με την δημιουργία, καθώς το βιβλίο μας προσφέρει την πιο εύκολη και προσιτή προσέγγιση με τον πολιτισμό και την γνώση.

Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται μια σειρά φωτογραφιών από το οικογενειακό μου αρχείο που και αυτές αποτελούν από την μια έκφραση μιας παλαιότερης εποχής κι από την άλλη έχουν και ομορφιά και μας προκαλούν την συγκίνηση για αυτό που υπήρξε για τον καθένα σπουδαίο και που ο χρόνος έρχεται και το καλύπτει γλυκά. Στοιχεία που μας συνδέουν και τα βιβλία και οι παλιές φωτογραφίες με το παρελθόν και μας συντηρούν τα πιο βαθιά συναισθήματα.
Τίτλος βιβλίου:Βιβλίων επίσκεψη
Εκδότης:Εκδόσεις Όταν
Συντελεστές βιβλίου:Γάσπαρης Αιμίλιος (Συγγραφέας)
ISBN:9786185563363
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2023
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία
Γενικά Βιβλία > Διάφορα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες