Ιβ & Βη

Εκδότης:
Εκδόσεις Βακχικόν
Έτος:
2023
ISBN:
9786185733667
Σελίδες:
66
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ιβ & Βη
Τιμή εκδότη:€12,72
Η τιμή μας: €11,45
Ιβ & Βη
Δύο άντρες, ο Ιβ και ο Βη, αποσύρονται σ’ ένα ιδιαίτερο από αρχιτεκτονικής άποψης σπίτι για να εξερευνήσουν τα όρια της συντροφικότητάς τους. Ο Βη σκηνοθετεί κυριολεκτικά την απομόνωσή τους χρησιμοποιώντας για υλικό τις αναμνήσεις από την πρότερη ζωή τους και κυρίως παράξενες ιστορίες από τον χώρο της τέχνης. Ο Ιβ, αμνήμων και πάσχων από αϋπνίες, πελαγοδρομεί μεταξύ σκηνοθεσίας και πραγματικότητας τροφοδοτώντας εν αγνοία του το υλικό της παράστασης. Θα καταφθάσει όμως η μέρα που η παράσταση θα λάβει τέλος.

Όλοι οι καλλιτέχνες, τα μουσικά έργα, οι πίνακες ζωγραφικής, τα κτίρια και οι τόποι που αναφέρονται στο κείμενο είναι πραγματικά, εκτός από τους δύο πρωταγωνιστές.

Άραγε, η πραγματικότητα τροφοδοτεί την παράσταση με γεγονότα ή τα γεγονότα της παράστασης παρεισφρέουν σιγά σιγά στη ρουτίνα των ηρώων; Μπορεί να λειτουργήσει η τέχνη ως βασικό συστατικό στοιχείο για τη διαμόρφωση της καθημερινότητας του ανθρώπου; Μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που αντιλαμβάνεται ο καθένας τον κόσμο γύρω του;

Μια νουβέλα που κινείται μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, που εξυμνεί τη δύναμη της συντροφικότητας και που διερευνά την αλληλεπίδραση μεταξύ ζωής και τέχνης.
Τίτλος βιβλίου:Ιβ & Βη
Εκδότης:Εκδόσεις Βακχικόν
Συντελεστές βιβλίου:Σακκάς, Ευθύμιος (Συγγραφέας)
ISBN:9786185733667
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2023
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες