Αφηγηματική δημοσιογραφία για βίντεο και πολυμέσα

Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2023
ISBN:
9789606453304
Σελίδες:
400
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αφηγηματική δημοσιογραφία για βίντεο και πολυμέσα
Τιμή εκδότη:€24,00
Η τιμή μας: €21,60
Αφηγηματική δημοσιογραφία για βίντεο και πολυμέσα
Το βιβλίο Αφηγηματική δημοσιογραφία για βίντεο και πολυμέσα είναι το πρώτο σύγγραμμα που εστιάζει πραγματικά στις τεχνικές παραγωγής πολυμέσων και ντοκιμαντέρ που απαιτούνται από τους επαγγελματίες δημοσιογράφους. Οι μέθοδοι παραγωγής βίντεο και ήχου καλύπτονται με πλούσιες λεπτομέρειες, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι διερευνώνται σε βάθος διάφορες τεχνικές αφήγησης. Παρομοίως, ο συγγραφέας Duy Linh Tu πραγματεύεται τα πιο πρόσφατα θέματα στην αφήγηση ιστοριών με χρήση πολυμέσων, όπως το ρεπορτάζ, η παραγωγή και η δημοσίευση μέσω κινητού τηλεφώνου, προσφέροντας παράλληλα βέλτιστες πρακτικές για τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση των τελικών προϊόντων.

Είτε είστε φοιτητής, είτε επαγγελματίας που αναζητά νέες τεχνικές, είτε απλά θέλετε να ανανεώσετε τις δεξιότητές σας για τη νέα ψηφιακή αίθουσα σύνταξης, αυτό το βιβλίο θα σας παράσχει τις πληροφορίες και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να πετύχετε ως επαγγελματίας δημοσιογράφος.

Ολοκληρωμένο: Τα μαθήματα σε αυτό το βιβλίο συνδυάζουν επιδέξια τις αρχές παραγωγής των παραδοσιακών μέσων ενημέρωσης με την τέχνη της αφήγησης. Το βιβλίο έχει γραφτεί με γνώμονα την οπτική των σύγχρονων επαγγελματιών δημοσιογράφων.

Πρακτικό: Αν και πλούσιο σε θεωρία, το σύγγραμμα αυτό βασίζεται στην πραγματική εργασία του συγγραφέα και αρκετών συναδέλφων του. Περιλαμβάνει ερωτήσεις και απαντήσεις με μερικούς από τους καλύτερους συντάκτες και παραγωγούς βίντεο από κορυφαίους εκδοτικούς οργανισμούς, όπως το NPR, το Vice και το Detroit Free Press, καθώς και τα προφίλ κορυφαίων οργανισμών ειδησεογραφικών βίντεο, όπως το Frontline, το Mediastorm και οι Seattle Times.

Δοκιμασμένο: Ο συγγραφέας χρησιμοποιεί παιδαγωγική από την παγκοσμίου φήμης Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Κολούμπια, καθώς και μελέτες περιπτώσεων από το δικό του βραβευμένο έργο.

Διαδραστικό: Το σύγγραμμα βασίζεται σε ασκήσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες και ο συνοδευτικός ιστότοπος παρέχει παραδείγματα πολυμέσων και αρχεία μαθημάτων, καθώς και σεμινάρια, μελέτες περιπτώσεων και συνεντεύξεις βίντεο.
Τίτλος βιβλίου:Αφηγηματική δημοσιογραφία για βίντεο και πολυμέσα
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Linh Tu Duy (Συγγραφέας)
Τάγκας, Περικλής (Μεταφραστής)
Μπακουνάκης Νίκος Α. (Επιμελητής)
ISBN:9789606453304
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2023
Σημείωση:Πρόλογος: Νίκος Μπακουνάκης, Καθηγητής Πρακτικής της ∆ημοσιογραφίας και Τεχνικών Αφήγησης, Πάντειο Πανεπιστήμιο
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική > Πολυμέσα
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > MME
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες