Το μυστήριο του Σείριου
Πώς είναι δυνατόν μια αφρικάνικη φυλή να έχει μέσα στις αρχαίες της παραδόσεις λεπτομερείς πληροφορίες για τον αστέρα Σείριο, πληροφορίες που μόνο πολύ πρόσφατα ανακάλυψαν οι αστρονόμοι;
Η μυστική και ιερή παράδοση της φυλής Ντόγκον της Δυτικής Αφρικής, λέει ότι ο γήινος πολιτισμός είναι αποτέλεσμα της επαφής των λαών της Γης με τους κατοίκους ενός πλανήτη που βρίσκεται εντός του συστήματος του αστερισμού του Σείριου, 3.000 χρόνια π.Χ. Κεντρικό σημείο στην κοσμολογία τους είναι ένα πλήθος απίστευτων γνώσεων που αφορά τον Σείριο και που η σύγχρονη επιστήμη μόλις πρόσφατα μπόρεσε να αποκτήσει πρόσβαση σ' αυτές.
Πολλοί συγγραφείς έχουν ασχοληθεί με το θέμα της επαφής εξωγήινων λαών με τους λαούς της γης κατά τους αρχαίους χρόνους, αλλά ποτέ πριν δεν παρουσιάστηκαν τόσο λεπτομερείς και τόσες πολλές αποδείξεις για την θεωρία αυτή.
Τίτλος βιβλίου: | Το μυστήριο του Σείριου |
---|
Υπότιτλος βιβλίου: | Νέα επιστημονικά στοιχεία για την επαφή με εξωγήινα όντα πριν από 3.000 χρόνια |
---|
Τίτλος πρωτότυπου: | The Sirius Mystery |
---|
Εκδότης: | Ενάλιος |
---|
Συντελεστές βιβλίου: | Temple, Robert Kyle Grenville (Συγγραφέας) Τσάκωνας, Γιάννης (Μεταφραστής) Ξυράφης, Αλέξανδρος (Επιμελητής)
|
ISBN: | 9789605363260 | Εξώφυλλο βιβλίου: | Μαλακό |
---|
Σειρά εκδότη: | Μυστήρια του Κόσμου | Σελίδες: | 716 |
---|
Στοιχεία έκδοσης: | Οκτώβριος 2007 | Διαστάσεις: | 21x14 |
---|
Κατηγορίες: | Γενικά Βιβλία > Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός - Μεταφυσική |

Καλογήρου - Παύλου, Άννα
Η Άννα Καλογήρου - Παύλου γεννήθηκε στην Κερύνεια το 1940 και μεγάλωσε στη Λάπηθο (σήμερα τουρκοκρατούμενη). Οι γονείς της είναι Δευτερκώτες, ο Στυλιανός Καλόγηρος και η Ειρήνη Κωνσταντή Τζιούμα. Στη Δευτερά κατοικεί από το 1960. Έχει δυο κόρες, την Έλενα και τη Μαρία. Είναι δασκάλα. Γράφει για παιδιά και μεγάλους. Ασχολείται κυρίως με το ιστορικό λογοτέχνημα. Έχει βραβευτεί πολλές φορές σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, στην Κύπρο, στην Ελλάδα και το Γιοχάννεσμπουρκ.