Αόρατο είδωλο

Εκδότης:
Οσελότος
Έτος:
2023
ISBN:
9786182054147
Σελίδες:
528
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αόρατο είδωλο
Τιμή εκδότη:€18,00
Η τιμή μας: €16,20
Αόρατο είδωλο
Γκέτο εξαθλιωμένων έχουν γεμίσει τις πόλεις ενός κόσμου, που έχει περάσει πανδημίες και οικονομικές κρίσεις. Η ηρωική θυσία του Βαγγέλη Λαέρτη θερμαίνει τις ελπίδες των αδικημένων για κοινωνική δικαιοσύνη και μασκοφόροι με αρχηγό έναν μυστηριώδη άνθρωπο χωρίς ταυτότητα, που αποκαλούν τους εαυτούς τους «Μάσκες του Λαέρτη», πολεμούν τη διαφθορά.
Την ίδια εποχή, ηχογραφημένο και φωτογραφημένο σκανδαλοθηρικό υλικό προκαλεί τριγμούς στο πολιτικό σκηνικό, ενώ μια σειρά φόνων διάσημων σε πρεμιέρες κινηματογραφικών ταινιών από τον αποκαλούμενο «Δολοφόνο της Πρεμιέρας» οδηγούν στη στοχοποίηση των «μασκών του Λαέρτη» και του αρχηγού τους.
Δύο ξεχωριστές παρέες, που τα μέλη τους διαγράφουν τις προσωπικές τους πορείες στη διαδρομή του χρόνου, πρόκειται να συνδεθούν με τρόπους που οι ίδιοι δεν θα μπορούσαν να υποψιαστούν. Άλλοι από αυτούς θα σημαδευτούν από τις δυσκολίες της ζωής, άλλοι θα εξελιχθούν σε ήρωες, άλλοι σε εκδικητές ή δολοφόνους και ένας θα καταστεί «αόρατο είδωλο».
Καταδιώξεις στους δρόμους της Αθήνας και της παραλιακής ζώνης, μυστικά κρησφύγετα σε αιγαιοπελαγίτικα νησιά, διαδηλώσεις και μάχες μέσα στο Κοινοβούλιο αποτελούν σκηνικά μιας ιλιγγιώδους περιπέτειας με ελληνικό χρώμα.
Ένα κατασκοπικό θρίλερ με πολιτικές και ψυχολογικές προεκτάσεις για την αναζήτηση δικαιοσύνης, την τυφλή εκδίκηση, την αυτοθυσία και την ανάγκη για ένα καινούργιο «παράδειγμα» για τις γενιές που έρχονται.
Τίτλος βιβλίου:Αόρατο είδωλο
Εκδότης:Οσελότος
Συντελεστές βιβλίου:Κόλλιας Κωνσταντίνος Θ. (Συγγραφέας)
ISBN:9786182054147
Σειρά εκδότη:Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2023
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες