Ακόμη μία ζωή

Εκδότης:
Εκδόσεις Όστρια
Έτος:
2023
ISBN:
9789606048005
Σελίδες:
106
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ακόμη μία ζωή
Τιμή εκδότη:€13,78
Η τιμή μας: €12,40
Ακόμη μία ζωή
Το βιβλίο αυτό είναι μια ιστορία αγάπης δύο ανθρώπων που είναι γεννημένοι για να είναι μαζί. Περνάνε σαν ψυχές από ζωή σε ζωή χωρίς να καταφέρνουν να ξεπεράσουν ότι τους χωρίζει. Τρεις ζωές έντονες γεμάτες πάθος και μυρωδιά θανάτου. Τρεις ζωές χαμένες ως να καταφέρουν να είναι μαζί! Θα τα καταφέρουν όμως;
Στην πρώτη ιστορία οι πρωταγωνιστές μας, ο φτωχός Τζέικ και το πλουσιοκόριτσο Έμιλυ, έρχονται περίπου το 1904 σε μια μικρή πόλη της Αμερικής να συναντηθούν και να γεννηθεί ένας έρωτας που συγκλονίζει το είναι τους, χωρίς όμως να μπορέσει να ζήσει και τότε ο θάνατος είναι μονόδρομος.
Στην δεύτερη ιστορία μας, οι πρωταγωνιστές μας σε μια άλλη προηγούμενη ζωή τους πάλι παλεύουν να είναι μαζί. Βρισκόμαστε στην Γαλλία το 1790 και ένας φαινομενικά αταίριαστος έρωτας ανάμεσα σε έναν αξιωματικό του Γαλλικού στρατού και σε μια τσιγγάνα, έρχεται να κάψει στο διάβα του ότι υπάρχει και μαζί και τους ίδιους.
Η τρίτη και τελευταία ιστορία μας, μας μεταφέρει στο 2017 και στην Κέρκυρα όπου οι δυο αυτές ψυχές ξανασυναντιούνται μέσα από την μορφή της Αντζελίνας και του γοητευτικού Άλκη που από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν ότι αυτοί οι δυο γεννήθηκαν για να είναι μαζί. Δεν μπορούν όμως! Και εδώ έρχεται πάλι ο θάνατος… αυτή την φορά όμως ο θάνατος δεν χωρίζει... έχει γίνει φίλος τους πια και τους πάει εκεί που τόσους αιώνες πάλευαν να φτάσουν… στο ΜΑΖΙ!
Τίτλος βιβλίου:Ακόμη μία ζωή
Εκδότης:Εκδόσεις Όστρια
Συντελεστές βιβλίου:Λουκανάρη Σύλβια (Συγγραφέας)
ISBN:9789606048005
Σειρά εκδότη:Νέα Ελληνική Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2023
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες