Αμαρτία

Εκδότης:
Εκδόσεις Βακχικόν
Έτος:
2023
ISBN:
9786185733322
Σελίδες:
228
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αμαρτία
Τιμή εκδότη:€14,84
Η τιμή μας: €13,36
Αμαρτία
Γέννημα-θρέμμα μιας οικογένειας Ρομά στη Γιουγκοσλαβία της δεκαετίας του ’60, ο Γιάνεκ Χουντόροβετς μεγάλωσε με ένα τρομερό μυστικό. Με το που γίνεται «κάποιος», εγκαταλείπει τον γνώριμο άγριο κόσμο της φύσης και πλέον αποτελεί μέλος της κοινότητας του πανεπιστημίου και της πόλης, όπου δεσπόζει ο έλεγχος και η λογική. Εκεί αποδεικνύεται πως ο Γιάνεκ δεν είναι επαναστάτης από επιλογή, αλλά υπό την επήρεια παρορμήσεων τις οποίες αδυνατεί να ελέγξει.

Την ώρα που οι καθηγητές του προσπαθούν να τον καταλάβουν και να τον κατηγοριοποιήσουν, φαίνεται πως μόνο η συμφοιτήτριά του η Ντάρια είναι πραγματικά σε θέση να εξηγήσει τους λόγους που πυροδοτούν τη συμπεριφορά του και του προσφέρει αληθινή στοργή. Όμως η μάχη που θα δώσει με το παρελθόν, τον αναγκάζει να επιστρέψει στο χωριό του.

Αυτή η τραγική ιστορία αυτοτιμωρίας εξερευνά το πώς ο άνθρωπος και η φύση, αν θέλουν να επιβιώσουν, μαζί και χώρια, πρέπει να παραμείνουν αιώνιοι αντίπαλοι. Η μαεστρία με την οποία ο Φλίσαρ παρουσιάζει τις εσωτερικές μεταπτώσεις του Γιάνεκ, μέσα από τη διαρκή αντιπαράθεσή του με τον κόσμο, συμβάλλει στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας μαγευτικά κλειστοφοβικής, σαν το τραγούδι της σειρήνας που σε μαγνητίζει και σε ωθεί να βυθιστείς στον εφιαλτικό κόσμο ενός βασανισμένου ανθρώπου.
Τίτλος βιβλίου:Αμαρτία
Εκδότης:Εκδόσεις Βακχικόν
Συντελεστές βιβλίου:Flisar Evald (Συγγραφέας)
Παπαμανώλη Αλεξάνδρα (Μεταφραστής)
ISBN:9786185733322
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2023
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες