Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ - Μαθηματικός Συλλογισμός

Εκδότης:
Ελληνοεκδοτική
Έτος:
2022
ISBN:
9789609846752
Σελίδες:
396
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ - Μαθηματικός Συλλογισμός
Τιμή εκδότη:€27,78
Η τιμή μας: €25,00
στο καλάθι
Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ - Μαθηματικός Συλλογισμός
Το πρώτο της σειράς των τριών βιβλίων των Πανεπιστημιακών Φροντιστηρίων ΠΡΟΣΒΑΣΗ είναι το μοναδικό στην ελληνική βιβλιογραφία που καλύπτει πλήρως όλα τα θέματα που έχουν τεθεί και που αναμένεται να τεθούν σε Τεστ Δεξιοτήτων Μαθηματικού Συλλογισμού, όπως αυτό το Τεστ Δεξιοτήτων που, σύμφωνα με τη σχετική Προκήρυξη του 2022, θα τεθεί στον νέο Μεγάλο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Περιέχει:
α) Μια πολύ συνοπτική και περιεκτική θεωρία Μαθηματικών. Δεν χρειάζονται παραπάνω θεωρητικές γνώσεις για να αντιμετωπίσει κανείς τα θέματα Μαθηματικού Συλλογισμού που τίθενται σε ένα Τεστ Δεξιοτήτων.
β) 20 πολύ προσεκτικά επιλεγμένα τεστ Μαθηματικού Συλλογισμού των 30 ερωτήσεων το καθένα (σύνολο 600 ερωτήσεις) για εξάσκηση. Τα τεστ αυτά καλύπτουν όλο το εύρος των θεμάτων που τίθενται στους διαγωνισμούς του Δημοσίου των τελευταίων 22 ετών (2000-2022), όπως αποδεικνύεται και από τα θέματα των διαγωνισμών αυτών που παρατίθενται στο τέταρτο και τελευταίο μέρος του βιβλίου.
γ) 40 πολύ καλές ερωτήσεις Αφηρημένου Συλλογισμού (Abstract Reasoning) που για πρώτη φορά θα περιέχονται σε ένα τεστ του ΑΣΕΠ. Είναι το είδος των ερωτήσεων που χρησιμοποιεί η Ευρωπαϊκή Ένωση στους Διαγωνισμούς της και στους οποίους τα Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια ΠΡΟΣΒΑΣΗ έχουν εξειδικευθεί και παρακολουθούν ανελλιπώς από το 2012. Να σημειωθεί ότι τέτοια θέματα θα τεθούν για πρώτη φορά σε ελληνικό διαγωνισμό, με μόνη εξαίρεση το θέμα 76 του πρώτου και (δυστυχώς) μοναδικού Τεστ Δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ που έγινε φευγαλέα στις 30-11-2008…
δ) Όλα τα παλαιότερα θέματα διαγωνισμών δημοσίου που έχουν γίνει στην Ελλάδα τα τελευταία 22 χρόνια (2000-2022) και αφορούν τον Μαθηματικό Συλλογισμό. Τα θέματα είναι άκρως διαφωτιστικά για το τι σημαίνει Μαθηματικός Συλλογισμός και αποδεικνύουν την ποιότητα των τεστ που περιέχει το βιβλίο. Από τα παλαιότερα αυτά θέματα, πολύτιμος οδηγός για τα νέα θέματα που αναμένονται στον Μεγάλο Γραπτό Διαγωνισμό του 2023 (με κάποιες σύγχρονες διαφοροποιήσεις) είναι το περίφημο Τεστ Δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ, που έγινε στις 30-11-2008. Οι διαφοροποιήσεις που αναμένονται είναι οι ερωτήσεις Αφηρημένου Συλλογισμού που βρίσκονται στο βιβλίο 1 και αναφέρονται παραπάνω αλλά και οι ερωτήσεις πάνω σε Εργασιακές Δεξιότητες που περιέχονται στο βιβλίο 3.
Τίτλος βιβλίου:Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ - Μαθηματικός Συλλογισμός
Εκδότης:Ελληνοεκδοτική
Συντελεστές βιβλίου:Κούκλης, Ευάγγελος Ι. (Συγγραφέας)
Καψάλης, Θεμιστοκλής Ι. (Συγγραφέας)
ISBN:9789609846752
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2022
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά > Α.Σ.Ε.Π.
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες