Βοήθεια! Σκουπίδια... Σώστε με!

Εκδότης:
Ωρίων
Έτος:
2007
ISBN:
9789608288492
Σελίδες:
41
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Βοήθεια! Σκουπίδια... Σώστε με!
Τιμή εκδότη:€10,65
Η τιμή μας: €9,59
στο καλάθι
Βοήθεια! Σκουπίδια... Σώστε με!
Η Αφροδίτη, κάποιο μεσημέρι, επιστρέφει στο σπίτι ανήσυχη αλλά και προβληματισμένη. Ο μικρός Αλέξανδρος, ρωτώντας τι συμβαίνει, μαθαίνει από τη μεγάλη του αδελφή όσα η τάξη της άκουσε και συζήτησε εκείνο το πρωινό για το πρόβλημα της μόλυνσης του περιβάλλοντος.

Ο Αλέξανδρος αναρωτιέται ποια σκουπίδια κάνουν το μεγαλύτερο κακό και πώς μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτά χωρίς να επιβαρύνουμε το έδαφος και τον αέρα.

Προτείνει να κάψουν το χαρτί και το πλαστικό, να θάψουν τα μπουκάλια αναψυκτικών, όμως, έκπληκτος μαθαίνει από την Αφροδίτη πως αυτό είναι ό,τι χειρότερο για την υγεία της Γης... Και τότε, για πρώτη φορά, ακούει για την Ανακύκλωση.

Το λογοτεχνικό κείμενο υποστηρίζεται -για τους εκπαιδευτικούς προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας- με ιδέες εργασίας που αφορούν στις γνωστικές περιοχές της Γλώσσας, της Λογοτεχνίας, των Εικαστικών.
Προτείνονται, επίσης, τρόποι αφήγησης και δημιουργίας ερωτήσεων αλλά και προβληματισμών με την υποστήριξη και την ανάδειξη της μικρής ομάδας εργασίας παιδιών.
Τίτλος βιβλίου:Βοήθεια! Σκουπίδια... Σώστε με!
Εκδότης:Ωρίων
Συντελεστές βιβλίου:Αρτζανίδου, Έλενα (Συγγραφέας)
Σταματιάδη Ντανιέλα (Εικονογράφος)
ISBN:9789608288492
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2007
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες