Μεταποίηση αγροτικών προϊόντων

Οικονομική, οργάνωση, παραγωγή τροφίμων
Εκδότης:
Ζήτη
Έτος:
2022
ISBN:
9789604565856
Σελίδες:
256
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μεταποίηση αγροτικών προϊόντων
Τιμή εκδότη:€26,50
Η τιμή μας: €23,85
στο καλάθι
Μεταποίηση αγροτικών προϊόντων
Tο βιβλίο αυτό απευθύνεται σε φοιτητές και σπουδαστές που το αντικείμενο των σπουδών τους εμπεριέχει αντικείμενα παραγωγής και μεταποίησης πρωτογενών αγροτικών προϊόντων και ιδιαίτερα επιχειρησιακή οικονομία, αλλά και σε αναγνώστες που το ενδιαφέρον τους εστιάζεται στην οικονομική της παραγωγής τροφίμων.
Πραγματεύεται την οικονομική της επεξεργασίας των αγροτικών προϊόντων και κατ’ επέκταση την οικονομική της παραγωγής των τροφίμων.
Στο περιεχόμενό του ο αναγνώστης θα βρει σημαντικά στοιχεία της οικονομικής οργάνωσης της μεταποίησης των αγροτικών προϊόντων, σε επίπεδο επιχείρησης, αλλά και οργάνωσης των αγορών των παραγόμενων μεταποιημένων προϊόντων και τροφίμων. Ακόμη, παρουσιάζονται στοιχεία για τη δράση των επιχειρήσεων παραγωγής μεταποιημένων προϊόντων και τροφίμων, μέσα στo πλαίσιo των διαφόρων μορφών αγορών, με στόχο την οικονομική επιβίωσή τους.
Πυρήνας όμως του βιβλίου αυτού είναι η οικονομική και ποιοτική παραγωγή των τροφίμων, προβάλλοντας μεθόδους, μέτρα και πολιτικές για τη συγκράτηση ή και μείωση του κόστους παραγωγής των μεταποιημένων προϊόντων και τροφίμων, ενώ παράλληλα δίνονται τρόποι για αύξηση της αποδοτικότητας των επιχειρήσεων.
Τέλος, στις σελίδες του βιβλίου παρατίθενται σημαντικά στοιχεία, για την επιλογή του τόπου εγκατάστασης τέτοιων επιχειρήσεων και για την διοικητική και λειτουργική οργάνωσή τους, ενώ παράλληλα γίνεται μνεία για τα πραγματικά οικονομικά και κοινωνικά οφέλη της μεταποίησης των αγροτικών προϊόντων καθώς επίσης και για την προσφορά των μεταποιητικών επιχειρήσεων στο κοινωνικό σύνολο μιας αγροτικής περιοχής.
Τίτλος βιβλίου:Μεταποίηση αγροτικών προϊόντων
Υπότιτλος βιβλίου:Οικονομική, οργάνωση, παραγωγή τροφίμων
Εκδότης:Ζήτη
Συντελεστές βιβλίου:Σέμος, Αναστάσιος Β. (Συγγραφέας)
ISBN:9789604565856
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2022, 3η έκδοση
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία
Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική > Τεχνολογία, Μηχανολογία, Εφευρέσεις
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες