Δηλητηριώδης εκδίκηση

Εκδότης:
Εκδόσεις Όστρια
Έτος:
2022
ISBN:
9789606047534
Σελίδες:
334
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Δηλητηριώδης εκδίκηση
Τιμή εκδότη:€14,84
Η τιμή μας: €13,36
στο καλάθι
Δηλητηριώδης εκδίκηση
Ο Κώστας Σαΐτογλου είναι καθηγητής Μαθηματικών και εργάζεται στο Λύκειο Περιστερίου Αττικής. Ο ίδιος είναι παντρεμένος με τη γυναίκα του, Βαγγελιώ, και μαζί έχουν τρεις κόρες. Οι δίδυμες αδελφές Ελένη και Χρύσα καθώς και η μικρότερη αδελφή τους, η Γιώτα διανύουν τα εφηβικά τους χρόνια. Ο καθηγητής παθαίνει ξαφνικά οξύ κοιλιακό άλγος, και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Η υπόνοια της τροφικής δηλητηρίασης από το το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου τελικά θα κινητοποιήσει τις αστυνομικές αρχές να διερευνήσουν περισσότερο την υπόθεση. Προηγουμένως ένας μυστηριώδης άνθρωπος που επισκέφθηκε απρόσκλητα τον καθηγητή στο δωμάτιο νοσηλείας του δικαίως θα πυροδοτήσει τις υποψίες για απόπειρα δολοφονίας.
Οικογενειακά ζητήματα με δραματική πλοκή κρύβουν τους ενόχους πίσω από την τροφική δηλητηρίαση του Κώστα Σαΐτογλου, ενώ ένας νεαρός και φιλόδοξος αστυνόμος καλείται να φωτίσει την υπόθεση. Σύσσωμο το αρμόδιο τμήμα ασφάλειας ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης, ώσπου έρχονται αντιμέτωποι με λάθη των υπόπτων και ένα χρόνια θαμμένο μυστικό της οικογένειας. Οι καταθέσεις των κοντινών ανθρώπων του πάσχοντα, που θα γίνουν ύστερα από πιέσεις των αστυνομικών, κουβαλούν μέσα τους μεγάλο ψυχικό πόνο και πάθη του καθηγητή.
Το αστυνομικό αυτό μυθιστόρημα αποτυπώνει την καθημερινή ζωή τριών έφηβων κοριτσιών που ζουν στο κέντρο της πρωτεύουσας και κάνουν όνειρα για το μέλλον τους, συζητούν τους προβληματισμούς τους και τις νεανικές εμπειρίες τους και μοιράζονται τις δυσκολίες, που λίγο ή πολύ κάποιες από αυτές υπάρχουν στις μικρομεσαίες αστικές τάξεις. Τρεις διαφορετικές προσωπικότητες με ιδιαίτερα εσωτερικά και πνευματικά χαρακτηριστικά, αλλά ενωμένες συναισθηματικά, βιώνουν έντονα κάποιες καταστάσεις που θα σημαδέψουν την ψυχή τους και θα διαμορφώσουν τον τρόπο σκέψης τους.
Η εμπλοκή πολλών προσώπων στη ζωή του Κώστα Σαΐτογλου, και οι έχθρες που διατηρούσε με ορισμένους μπερδεύουν τον αναγνώστη και τα σενάρια για τον ύποπτο απόπειρας δολοφονίας είναι πολλά. Αυτό το αστυνομικό θρίλερ με πλούσιο κοινωνικό περιεχόμενο έχει σκοπό να καθηλώσει το ενδιαφέρον του κοινού, εφιστά την προσοχή από την αρχή μέχρι το τέλος με το περίτεχνο λεξιλόγιο αλλά την απλή γραφή, και στο τέλος κυβερνά το αίσθημα της δικαίωσης! Γι’ αυτό, αξίζει να ταξιδέψει κανείς στον λογοτεχνικό κόσμο της συγγραφέως!
Τίτλος βιβλίου:Δηλητηριώδης εκδίκηση
Εκδότης:Εκδόσεις Όστρια
Συντελεστές βιβλίου:Μολφέση Μαρίνα (Συγγραφέας)
ISBN:9789606047534
Σειρά εκδότη:Νέα Ελληνική Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2022
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες