Κοσμικά σύμπαντα

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2007
ISBN:
9789601416359
Σελίδες:
534
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κοσμικά σύμπαντα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Κοσμικά σύμπαντα
Το Κοσμικά Σύμπαντα είναι αυτό που προκύπτει όταν το Matrix και ο Dr Who συναντούν στην Καζαμπλάνκα τα Σαγόνια του Καρχαρία...

Ο Έρικ Σάντερσον ξυπνά ένα πρωί και δεν ξέρει ούτε ποιος είναι ούτε πού είναι. Η μόνη βοήθεια που έχει για να καταλάβει τι συμβαίνει είναι μια σειρά επιστολών από τον «Πρώτο Έρικ Σάντερσον» που καταλήγουν με τη φράση «Με λύπη αλλά κι ελπίδα» και κάποια δέματα που όμως απαγορεύεται ρητά να ανοίξει.

Απειλούμενος από μια αόρατη δύναμη και στοιχειωμένος από αναμνήσεις που δεν μπορεί να αγνοήσει -ανάμεσά τους κι εκείνες από το χαμένο πλέον έρωτα της ζωής του-, ο Έρικ ανακαλύπτει ότι τον καταδιώκει αδιάκοπα ένας καρχαρίας που υπάρχει μόνο μέσα στο μυαλό του. Σύντομα αντιλαμβάνεται πως το αδηφάγο αυτό πλάσμα τον παραφυλάει για να αρπάξει τις μνήμες και την ταυτότητά του, κολυμπώντας στα ρεύματα της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης. Με τον καρχαρία ξοπίσω του, ο Έρικ αναζητά μια διέξοδο από αυτή την εξωφρενική κατάσταση και ξεκινά ένα ταξίδι που είτε θα φέρει πίσω στη ζωή τον Πρώτο Έρικ Σάντερσον είτε θα οδηγήσει και τους δύο Έρικ Σάντερσον στο χαμό.
Τίτλος βιβλίου:Κοσμικά σύμπαντα
Τίτλος πρωτότυπου:The Raw Shark Texts
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Hall, Steven (Συγγραφέας)
Σακελλαροπούλου, Χριστιάννα Ε. (Μεταφραστής)
ISBN:9789601416359
Σειρά εκδότη:Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2007
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες