Οι ψηφιακοί φόνοι

Όλοι έχουν προφίλ
Εκδότης:
Athens Bookstore Publications
Έτος:
2022
ISBN:
9786188575868
Σελίδες:
270
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Οι ψηφιακοί φόνοι
Τιμή εκδότη:€14,90
Η τιμή μας: €13,41
στο καλάθι
Οι ψηφιακοί φόνοι
Ο Μάνος Μάνου, ερευνητής Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ιντερπόλ Σιγκαπούρης πάει τη Μύκονο για ένα γάμο. Μία σειρά αποτρόπαιων δολοφονιών αναστατώνουν την τοπική αστυνομία και ο Μάνος καλείται να τη βοηθήσει στις έρευνες της. Ο κόσμος της παραδοσιακής επίλυσης εγκλημάτων και εκείνος του Μάνου και της ομάδας του που προσπαθούν να τα επιλύσουν μέσω δεδομένων συγκρούονται. Στο τέλος, ο δολοφόνος ο οποίος σκοτώνει τα θύματα του, περνάει μία αλυσίδα μέσα τους και τα πετάει στη θάλασσα με μία σημαδούρα με τη λέξη «FREE» θα πιαστεί χάρη στο σύστημα μηχανικής εκμάθησης που έχει εφεύρει ο Μάνος.
Ο CJ ABAZIS με το μυθιστόρημά του, καταφέρνει να συνδυάσει την τεχνολογία με τη δράση μέσα από ένα πρωτότυπο θρίλερ μυστηρίου που διαδραματίζεται στη Μύκονο και ήδη έχει εντυπωσιάσει το αγγλόφωνο κοινό.
“Η ένταση κι η επιστήμη πίσω απ’ τους φόνους είναι απολαυστική! Αν σάς εξιτάρει η τεχνητή νοημοσύνη, θα ξετρελαθείτε με αυτή την ιστορία!” αναφέρει ο Happy Booker ενώ η JULIE SARA PORTER, από την Bookworm Reviews περιγραφει εξαιρετικά μέσα σε λίγες λέξεις τους Ψηφιακούς Φόνους αναφέροντας: “Γεμάτοι αγωνία κι ομορφιά, οι Ψηφιακοί Φόνοι μάς δείχνουν και το μέλλον της αστυνόμευσης.”
Τίτλος βιβλίου:Οι ψηφιακοί φόνοι
Υπότιτλος βιβλίου:Όλοι έχουν προφίλ
Εκδότης:Athens Bookstore Publications
Συντελεστές βιβλίου:Αμπαζής Κωνσταντίνος Ι. (Συγγραφέας)
Δελιβάνη, Ιόλη (Επιμελητής)
ISBN:9786188575868
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2022
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες