Μέταλλα και πλανήτες

Άνθρωπος - Απόγονος των άστρων
Εκδότης:
Etra
Έτος:
2022
ISBN:
9789606830952
Σελίδες:
276
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μέταλλα και πλανήτες
Τιμή εκδότη:€18,02
Η τιμή μας: €16,22
στο καλάθι
Μέταλλα και πλανήτες
Tο βιβλίο αποτελεί σύνθεση διαλέξεων του Rudolf Steiner μαζί με σχετική επιστημονική βιβλιογραφία των: Heinz Vogel, Hans Pohl, Friedrich Huseman, Otto Wolff και Rudolf Treichler.

«Την πρώτη εποχή των Μετά-Ατλάντειων χρόνων, όταν ο αρχαίoς Ινδικός πολιτισμός βρισκόταν στην ακμή του, ο άνθρωπος αισθανόταν και αναγνώριζε τον εαυτό του ως τον πολίτη ολόκληρου του σύμπαντος. Ενώ δεν είχε ακόμη αναπτύξει τις δυνάμεις που τόσο υπερηφανεύεται η σύγχρονη ανθρωπότητα, ήταν, με την αληθινή σημασία του όρου, Άνθρωπος. «Την πρώτη εποχή των Μετά-Ατλάντειων χρόνων, όταν ο αρχαίoς Ινδικός πολιτισμός βρισκόταν στην ακμή του, ο άνθρωπος αισθανόταν και αναγνώριζε τον εαυτό του ως τον πολίτη ολόκληρου του σύμπαντος. Ενώ δεν είχε ακόμη αναπτύξει τις δυνάμεις που τόσο υπερηφανεύεται η σύγχρονη ανθρωπότητα, ήταν, με την αληθινή σημασία του όρου, Άνθρωπος. Αυτές τις αλήθειες πρέπει η ανθρωπότητα να κατανοήσει εκ νέου. Ο άνθρωπος θα διαπιστώσει ότι τα μυστήρια της ύπαρξής του δεν μπορούν να εξηγηθούν από μια επιστήμη που ασχολείται απλώς με γήινα φαινόμενα. Γύρω από τον άνθρωπο υπάρχουν και άλλα όντα - που δεν είναι ακριβώς όντα της Γης. Φαίνεται, αρχικά, σαν τα ορυκτά να είναι εξολοκλήρου γήινα στη φύση τους. Εντούτοις, στα ορυκτά έχουν προκύψει επίσης αλλαγές, που οφείλονται στις δυνάμεις του κοσμικού περιβάλλοντος της Γης. Οι θεραπευτικές δυνάμεις των ορυκτών, κυρίως των μετάλλων, συνδέονται με τον τρόπο σχηματισμού των μετάλλων από τις κοσμικές δυνάμεις μέσα στη Γη.»
Με τη βοήθεια των μετάλλων, η ανθρωπότητα έχει εδραιώσει μια συνεχώς εξελισσόμενη θέση στον κόσμο και, στην πορεία, έχει μεταμορφώσει τον ανθρώπινο πολιτισμό και το πρόσωπο της ίδιας της Γης. Επιπλέον, η αρμονία και η αποτελεσματικότητα πολλών ανθρώπινων σωματικών διεργασιών εξαρτώνται από τις θαυμάσιες επιδράσεις των μετάλλων. Με κάθε δεκαετία που περνάει, οι ερευνητές μας φέρνουν γνώση για νέες πτυχές του σύμπαντος των μετάλλων μέσα και γύρω μας. Ωστόσο, παρ’ όλα τα επιτεύγματα των χημικών και των φυσικών, ο κόσμος των μετάλλων κρύβει πολλά μυστήρια.
Τίτλος βιβλίου:Μέταλλα και πλανήτες
Υπότιτλος βιβλίου:Άνθρωπος - Απόγονος των άστρων
Εκδότης:Etra
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Κατραμάδος, Γεράσιμος (Μεταφραστής)
ISBN:9789606830952
Σειρά εκδότη:Ανθρωποσοφική Ιατρική
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2022
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Εναλλακτικές Θεραπείες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες