Φανταστική βόλτα στη Φλωρεντία

Εκδότης:
Καλέντης
Έτος:
2022
ISBN:
9789605940966
Σελίδες:
72
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Φανταστική βόλτα στη Φλωρεντία
Τιμή εκδότη:€14,00
Η τιμή μας: €12,60
Φανταστική βόλτα στη Φλωρεντία
Μετά το ταξίδι της στη βρετανική πρωτεύουσα και τη «Φανταστική βόλτα στο Λονδίνο», η νεαρή αφηγήτρια της Μελίνας Ηλιοπούλου μάς καλεί να απλώσουμε τα φτερά της φαντασίας μας και να διευρύνουμε τη γνώση μας για τον κόσμο.

Θα βρεθούμε σε μια πόλη γνωστή για την πλούσια Ιστορία, την τέχνη και την αρχιτεκτονική της. Μέσα από ένα παραμυθένιο ταξίδι, μεταφερόμαστε στην «Αθήνα της Ιταλίας», τη Φλωρεντία.

Αυτή τη φορά ταξιδεύουμε με τρένο με προορισμό την πανέμορφη πρωτεύουσα της Τοσκάνης. Η «αρχόντισσα της Ιταλίας», το λίκνο της Αναγέννησης, αποτελεί σημαντικό κέντρο ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς. Στη φανταστική βόλτα μας σε αυτόν τον μοναδικό τόπο θα συναντήσουμε μυστήρια και εκπλήξεις, αλλά και τον Μιχαήλ Άγγελο, τον Ντα Βίντσι, τον Μποτιτσέλι, τον Δάντη, τον Βοκάκιο και τον Γαλιλαίο, μέσα από τον εικονογραφικό κόσμο του Φίλιππου Φωτιάδη.

Το βιβλίο μπορεί να λειτουργήσει χρηστικά, ως οδηγός για μικρούς και μεγάλους που θα επιλέξουν για προορισμό τους την πανέμορφη πόλη της Φλωρεντίας, κυρίως όμως αποτελεί ένα βιβλίο γνώσης για ένα φανταστικό ταξίδι από τον καναπέ του σπιτιού μας!
Τίτλος βιβλίου:Φανταστική βόλτα στη Φλωρεντία
Εκδότης:Καλέντης
Συντελεστές βιβλίου:Ηλιοπούλου Μελίνα (Συγγραφέας)
Φωτιάδης Φίλιππος (Εικονογράφος)
ISBN:9789605940966
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2022
Ηλικίες:6+
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία > Ηλικία 6+
Γενικά Βιβλία > Ταξιδιωτικοί Οδηγοί - Χάρτες > Ευρώπη
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες