Μαθαίνω τη γλώσσα μου με σταυρόλεξα. Γ΄ δημοτικού

Ορθογραφία. Γραμματική. Λεξιλόγιο
Εκδότης:
Σαββάλας
Έτος:
2022
ISBN:
9789604939336
Σελίδες:
176
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μαθαίνω τη γλώσσα μου με σταυρόλεξα. Γ΄ δημοτικού
Τιμή εκδότη:€9,90
Η τιμή μας: €8,91
Μαθαίνω τη γλώσσα μου με σταυρόλεξα. Γ΄ δημοτικού
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές της Γ ́ Δημοτικού και δημιουργήθηκε για να τα βοηθήσει να εξασκηθούν στη γραμματική και στην ορθογραφία της γλώσσας μας με δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο. Για τον σκοπό αυτό, ακολουθεί μάθημα μάθημα το σχολικό βιβλίο της Γλώσσας περιέχοντας:
• Σύντομη θεωρία βασικών γραμματικών και ορθογραφικών φαινομένων του σχολικού βιβλίου, που συνοδεύονται από σχετικές λεξιλογικές ασκήσεις (συμπλήρωση γραμμάτων και λέξεων, οικογένειες λέξεων, συνώνυμα-αντίθετα, σύνθετα κ.ά.).
• Ποικίλα παιχνιδόλεξα, όπως σταυρόλεξα, κρυπτόλεξα, μεσοστιχίδες κ.ά., με τα οποία τα παιδιά αναπτύσσουν τις γλωσσικές τους ικανότητες, εμπλουτίζοντας το λεξιλόγιό τους και γενικότερα οξύνουν την αντίληψή τους παίζοντας με λέξεις των ενοτήτων του σχολικού βιβλίου.
Με τις δραστηριότητες του βιβλίου αυτού τα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, αλλά και στις διακοπές, προκειμένου να εμπεδώσουν όσα μαθαίνουν, να τα επαναλαμβάνουν και να τα ξαναθυμηθούν.
Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν οι απαντήσεις όλων των ασκήσεων και των παιχνιδόλεξων, ώστε να μη μείνει στα παιδιά καμία απορία ή αμφιβολία.
Τίτλος βιβλίου:Μαθαίνω τη γλώσσα μου με σταυρόλεξα. Γ΄ δημοτικού
Υπότιτλος βιβλίου:Ορθογραφία. Γραμματική. Λεξιλόγιο
Εκδότης:Σαββάλας
Συντελεστές βιβλίου:Στράτου Αλεξάνδρα (Συγγραφέας)
ISBN:9789604939336
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2022
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Σχολικά > Βοηθήματα > Γ' Δημοτικού
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες