Κάνε τα στραβά μάτια

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2022
ISBN:
9789606209024
Σελίδες:
384
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κάνε τα στραβά μάτια
Τιμή εκδότη:€17,70
Η τιμή μας: €15,93
στο καλάθι
Κάνε τα στραβά μάτια
Αναζήτησε τον εχθρό μέσα σου…
Η νέα επικίνδυνη αποστολή που καλείται να φέρει εις πέρας ο Γουίλιαμ Γουόρικ, επιθεωρητής μετά την πρόσφατη προαγωγή του, είναι να συντονίσει μια μυστική επιχείρηση που θα ξεσκεπάσει ένα διαφορετικό είδος εγκλήματος: τη διαφθορά στους κόλπους της Μητροπολιτικής Αστυνομίας. Η ομάδα του, ενισχυμένη από τις αστυνομικούς Ρεμπέκα Πάνκχερστ και Νίκι Μπέιλι, αναλαμβάνει να παρακολουθήσει τον Τζέρι Σάμερς, έναν νεαρό αρχιφύλακα που ο πολυτελής τρόπος ζωής του δε συμβαδίζει με τα οικονομικά του. Όμως η έρευνα παίρνει απρόσμενη τροπή όταν η Νίκι γοητεύεται από τον Σάμερς.
Στο μεταξύ, η υπόθεση του διαβόητου βαρόνου ναρκωτικών Άσεμ Ρασίντι φτάνει στο δικαστήριο, με τον δαιμόνιο δικηγόρο Μπουθ Γουότσον να υπερασπίζεται τον Ρασίντι, ενώ ο σερ Τζούλιαν και η Γκρέις, ο πατέρας και η αδερφή του Γουίλιαμ, εκπροσωπούν το Στέμμα. Παράλληλα η Μπεθ, γυναίκα του Γουίλιαμ και μητέρα των δίδυμων μωρών τους, γίνεται απρόσμενα φίλη με την Κριστίνα Φόκνερ –την πρώην σύζυγο του ορκισμένου αντίπαλου του Γουίλιαμ, του πλούσιου συλλέκτη Μάιλς Φόκνερ–, η οποία εξασφαλίζει μια ανέλπιστη πηγή εισοδήματος όταν ο Φόκνερ πεθαίνει ξαφνικά από καρδιακή προσβολή και εκείνη ορίζεται μοναδική κληρονόμος της περιουσίας του.
Καθώς τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στη θέση τους, ο Γουίλιαμ συνειδητοποιεί ότι η διαφθορά φτάνει πιο βαθιά απ’ όσο νόμιζε, και ότι κάποιοι συνάδελφοί του δε διστάζουν καθόλου να κάνουν τα στραβά μάτια.
Τίτλος βιβλίου:Κάνε τα στραβά μάτια
Τίτλος πρωτότυπου:Turn a Blind Eye
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Archer Jeffrey (Συγγραφέας)
Παπανδρέου, Μαρία Α. (Μεταφραστής)
ISBN:9789606209024
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2022
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες