Οι έμποροι των εθνών

Για τη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας
Εκδότης:
Ανατολικός
Έτος:
2021
ISBN:
9786185136413
Σελίδες:
94
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Οι έμποροι των εθνών
Τιμή εκδότη:€8,00
Η τιμή μας: €7,20
Οι έμποροι των εθνών
Η δράση της ιστορίας εξελίσσεται το διάστημα μεταξύ 1199 και 1207. Είναι η εποχή που η Βενετία αρχικά έχει εμπορικές σχέσεις με τα ελληνικά νησιά, στη συνέχεια όμως πολεμάει για να τα κατακτήσει. Στο βιβλίο περιγράφεται το ερωτικό πάθος, αλλά και το κλίμα της εποχής. Μιας εποχής, όπου «οι έμποροι των εθνών», δεν σταματούν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να κατακτήσουν χρήμα, δόξα, ωραίες γυναίκες.

Ήρωες του βιβλίου είναι ο άρχοντας της Νάξου Γιάννης Μούχρας, η γυναίκα του, η όμορφη Αυγούστα, και ο Βενετός άρχοντας Μάρκος Σανούτος.

Ο Μούχρας, σε μία επίθεση εναντίον των εχθρών, κινδυνεύει σοβαρά. Ξεφεύγει από τον κίνδυνο με τη βοήθεια του Μάρκου Σανούτου. Έπειτα από αυτό, προσκαλεί τον Σανούτο στο σπίτι του για να τον ευχαριστήσει. Όμως εκεί, ο Σανούτος συναντάει την όμορφη Αυγούστα και γοητεύεται από αυτήν.

Τι θα κάνει άραγε; Θα προσπαθήσει να την κατακτήσει; Ή θα σεβαστεί τον άντρα της που του προσέφερε φιλοξενία στο σπίτι του; Και τι συνέπειες θα έχει η επιλογή του;

Εδώ είναι μια απλοποιημένη μορφή του βιβλίου, κατάλληλη για ξενόγλωσσους μαθητές που μαθαίνουν Ελληνικά σαν δεύτερη/ξένη γλώσσα. Είναι κυρίως κατάλληλο για μαθητές μέσου επιπέδου γλωσσομάθειας (Β1-Β2), σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEF) του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Τίτλος βιβλίου:Οι έμποροι των εθνών
Υπότιτλος βιβλίου:Για τη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας
Εκδότης:Ανατολικός
Συντελεστές βιβλίου:Παπαδιαμάντης, Αλέξανδρος, 1851-1911 (Συγγραφέας)
Ιωαννίδου Μαργαρίτα (Διασκευαστής)
ISBN:9786185136413
Σειρά εκδότη:Απλοποιημένη σειρά ελληνικής λογοτεχνίας
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2021
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες