Και τώρα, ψυχή μου, τι;

Εκδότης:
Εκδόσεις Πηγή
Έτος:
2022
ISBN:
9789606265556
Σελίδες:
516
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Και τώρα, ψυχή μου, τι;
Τιμή εκδότη:€15,00
Η τιμή μας: €13,50
Και τώρα, ψυχή μου, τι;
Αλήθεια, ποιος δεν θα ήθελε να μπορούσε να μιλήσει με την ψυχή του; Να την κάνει φίλη του και μυστικό του σύμβουλο; Να ρωτήσει τι είναι ο Έρωτας και ποια η διαφορά του από την αγάπη; Τι είναι η αδερφή ψυχή και ποια η δίδυμη φλόγα; Τόσες έννοιες ασύγκριτης ομορφιάς που μόνο η Ψυχή είναι ικανή να διευκρινίσει. Πώς είναι δυνατόν μια αγνή αγάπη να μπορεί να μας μάθει τι είναι ζωή, να μας προικίσει με κάθε ανιδιοτελή πράξη, για να μας παραδώσει στη φλόγα που εξαϋλώνει την ύπαρξή μας;
Η Λήδα, ανάμεσα σε δυο γενιές, ψάχνει να βρει την ταυτότητά της. Ανάμεσα σε δύο αγάπες αναζητά το πεπρωμένο της. Ποιος θα είναι ο νικητής, κανείς δεν γνωρίζει. Η εμπιστοσύνη που έχει στην καρδιά της τη βοηθάει να υπερπηδά τις δυσκολίες που αναπόφευκτα συναντάμε στην πορεία της ζωής.
Όταν έρχεται ο πόνος που παραλύει κάθε αίσθηση, ποιος μπορεί να βοηθήσει ώστε να παρθεί η σωστή απόφαση; Αλήθεια, ποιος γνωρίζει εκ των προτέρων ποια είναι η ορθή απόφαση; Αυτή είναι η ομορφιά της αναζήτησης. Το άγνωστο! Να βουτάς στα βαθιά για την εμπειρία, για το βίωμα και μόνο. Ό,τι και να σου φέρει η ζωή, καλοδεχούμενο. Αυτή γνωρίζει τι σου χρειάζεται και σε οδηγεί στα σωστά μονοπάτια. Η δική σου αποδοχή είναι το όπλο σου, και η ολοκλήρωση το έπαθλό σου!
Μια συγκλονιστική αφήγηση για την αξία του να έχεις μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.
Τίτλος βιβλίου:Και τώρα, ψυχή μου, τι;
Εκδότης:Εκδόσεις Πηγή
Συντελεστές βιβλίου:Γεωργίου Χρυσή (Συγγραφέας)
ISBN:9789606265556
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2022
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες