Εισαγωγή στην αριθμολογία

Εκδότης:
Λεξίτυπον
Έτος:
2022
ISBN:
9789605973223
Σελίδες:
158
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εισαγωγή στην αριθμολογία
Τιμή εκδότη:€13,00
Η τιμή μας: €11,70
στο καλάθι
Εισαγωγή στην αριθμολογία
Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου προσεγγίζεται η απόκρυφη επιστήμη-τέχνη της αριθμολογίας-αριθμοσοφίας, που την ανέπτυξαν ιδιαίτερα οι Πυθαγόρειοι στο περίφημο Ομακοείο τους, η οποία, όπως λέει και η λέξη, σχετίζεται άμεσα με τους αριθμούς.

Έτσι, αφού γίνει μία πρώτη γενική προσέγγιση των αριθμών, προκειμένου να γίνει κατανοητή η θεωρητική και η μεταφυσική υπόστασή τους, εξηγούνται και αναλύονται οι προσωπικοί αριθμοί, ο αριθμός ζωής-πεπρωμένου, οι αριθμητικές μήτρες, οι προσωπικοί περίοδοι (έτος, μήνας, ημέρα), οι «μήτρες» γέννησης, οι κύκλοι ζωής, οι προκλήσεις, οι περικλείσεις, ο αριθμός υποσυνείδητου, οι διψήφιοι αριθμοί, οι αριθμοί από 21 έως το 78 και γενικά ότι σχετίζεται με την απόκρυφη επιστήμη των μαθηματικών και τα μυστικά νοήματα που περιέχονται σε αυτήν.

Έπειτα ακολουθεί η κατηγοριοποίηση των γραμμάτων, καθώς τα γράμματα παραπέμπουν σε αριθμούς, και, αφού εξεταστεί η μυστηριακή φύση των γραμμάτων, διερευνάται η μεταφυσική του μικρού ονόματος, τα γράμματα κατά τον Πυθαγόρα κ.λπ. και όλα αυτά συνδυάζονται με την αστρολογία και την Ταρώ.

Το σύγγραμμα ολοκληρώνεται με πρακτικούς εύχρηστους εργονομικούς πίνακες που αποδεικνύουν τη χρηστικότητα και την εφαρμοστικότητα όλων όσα πραγματεύεται ο συγγραφέας ως μύστης των απόκρυφων επιστημών που η μία συμπληρώνει και εξελίσσει με έναν μοναδικό τρόπο την άλλη μέσα από περίπλοκους, συνειρμικούς και απόλυτα αρμονικούς συνδυασμούς.
Τίτλος βιβλίου:Εισαγωγή στην αριθμολογία
Εκδότης:Λεξίτυπον
Συντελεστές βιβλίου:Παΐζης Χρήστος (Συγγραφέας)
ISBN:9789605973223
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2022, 1η έκδοση
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός - Μεταφυσική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες