Εννοιολογικές και εργαλειακές διαδρομές με συνδεόμενες οπτικές ενεργές αναπαραστάσεις στο Geometer's Sketchpad

Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2022
ISBN:
9789606453021
Σελίδες:
464
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εννοιολογικές και εργαλειακές διαδρομές με συνδεόμενες οπτικές ενεργές αναπαραστάσεις στο Geometer's Sketchpad
Τιμή εκδότη:€37,00
Η τιμή μας: €33,30
Εννοιολογικές και εργαλειακές διαδρομές με συνδεόμενες οπτικές ενεργές αναπαραστάσεις στο Geometer's Sketchpad
Το παρόν σύγγραμμα αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τη διδασκαλία, την έρευνα και τη μάθηση της μαθηματικής επιστήμης. Ένας από τους βασικούς του στόχους είναι να συνεισφέρει στη διαδικασία ποιοτικής αναβάθμισης της διδακτικής των μαθηματικών, συνδέοντας με επιτυχία εννοιολογικά και εργαλειακά μονοπάτια των μαθηματικών με χρήση του λογισμικού δυναμικής γεωμετρίας Geometer's Sketchpad.
Απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές σχολών Θετικών Επιστημών και Παιδαγωγικών σχολών, σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και σε μαθητές. Η θεματολογία του υπερβαίνει εκείνης των σχολικών εγχειριδίων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαμόρφωση δυναμικών διδακτικών κύκλων των μαθηματικών. Σε όλα τα κεφάλαια παρουσιάζονται δυναμικοί μετασχηματισμοί μαθηματικών αντικειμένων, οι οποίοι αποτελούν τη βασική υποδομή για την κατανόηση και τη λεπτομερειακή διερεύνηση εννοιών της άλγεβρας, της γεωμετρίας και του λογισμού.
Στα εισαγωγικά σημειώματα των κεφαλαίων περιέχονται οι πλέον σύγχρονες θεωρίες που αφορούν τη διδασκαλία και μάθηση μαθηματικών εννοιών με χρήση λογισμικού δυναμικής γεωμετρίας, αποτελέσματα θεωρητικών ερευνών στον τομέα της διδακτικής και ψυχολογίας των μαθηματικών, έτσι ώστε να γίνεται με επιτυχία σύνδεση της θεωρίας με την πράξη: ποιος είναι ο ρόλος των αλληλεπιδράσεων και πώς θα επιτευχθούν νοητικές συνδέσεις μέσα από τις αλληλεπιδράσεις με συνδεόμενες οπτικές ενεργές αναπαραστάσεις του λογισμικού.
Τίτλος βιβλίου:Εννοιολογικές και εργαλειακές διαδρομές με συνδεόμενες οπτικές ενεργές αναπαραστάσεις στο Geometer's Sketchpad
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Πατσιομίτου, Σταυρούλα (Συγγραφέας)
ISBN:9789606453021
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2022, 1η έκδοση
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες