Βραχέα ρήματα

Επτά μικρές ιστορίες
Εκδότης:
Εκδόσεις Βακχικόν
Έτος:
2022
ISBN:
9786185662646
Σελίδες:
126
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Βραχέα ρήματα
Τιμή εκδότη:€12,72
Η τιμή μας: €11,45
Βραχέα ρήματα
Επτά ιστορίες που ξεκινούν και τελειώνουν μ’ ένα ταξίδι. Ο κύκλος ολοκληρώνεται και κλείνει. Η κάθε ιστορία δίνει τη σκυτάλη στην επόμενη και όλες καταλήγουν στην ίδια αφετηρία. Δεν υπάρχει διαφυγή.

Ο ντετέκτιβ Πάνος Κουτσόπουλος έχει πάει ολιγόμηνες διακοπές, και ο συγγραφέας του Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος δεν χάνει την ευκαιρία να μας πυροβολήσει κατάστηθα με ένα μπουκέτο από επτά ευφυέστατες ιστορίες, έμπλεες κοινωνικού σχολιασμού και μεταφυσικής αγωνίας. Η γραφή του, όπως πάντα, καίρια, ασυμβίβαστη, αιρετική, αυτοσαρκαστική παίζει μαεστρικά και ακατάπαυστα με το φαίνεσθαι και το είναι των πραγμάτων, με την περιρρέουσα τρελή, πρωτόφαντη ατμόσφαιρα, με τις κατακερματισμένες «βεβαιότητες», το δισυπόστατο ή τρισυπόστατο της ανθρώπινης ψυχής.

Τώρα που ο ντετέκτιβ παίρνει τον χρόνο του, είναι ευκαιρία να προστρέξουμε στη λεπτοφυή ανάπτυξη χαρακτήρων και δομών –μακριά από την αστυνομική ίντριγκα–, αυτής της διαλεκτικής των συνθηκών που ο συγγραφέας πρωτοεισήγαγε στο ντεμπούτο του Το Μνημόσυνο και ανάγλυφα επανατοποθετεί και προωθεί στις μέρες μας.

Κανέλλος Τερζής
Τίτλος βιβλίου:Βραχέα ρήματα
Υπότιτλος βιβλίου:Επτά μικρές ιστορίες
Εκδότης:Εκδόσεις Βακχικόν
Συντελεστές βιβλίου:Κωνσταντόπουλος Παναγιώτης (Συγγραφέας)
ISBN:9786185662646
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2022
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες