Drone: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2022
ISBN:
9789605836238
Σελίδες:
222
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Drone: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε
Τιμή εκδότη:€25,00
Η τιμή μας: €23,75
Drone: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε
Το βιβλίο της Sarah E. Kreps αναλύει την πολλαπλή στρατηγική χρήση των drone στον αέρα, στο έδαφος και στη θάλασσα. Περιγράφει διεξοδικά τις πολλαπλές εφαρμογές και χρήσεις των drone ανάλογα με το μέγεθος τους, τον εξοπλισμό, τις επιχειρησιακές και κατασκευαστικές τους δυνατότητες για κυβερνητικές, στρατιωτικές, αστυνομικές, εμπορικές, διασωστικές, επιστημονικές και αστικές χρήσεις.
Παράλληλα, αναλύει σε βάθος τα ηθικά, νομικά, κοινωνικά ζητήματα και πολιτικά διλήμματα, που αναδύονται από την ευρεία και αυξανόμενη χρήση των drone, ειδικά με την παράλληλη ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών όπως της Τεχνητής Νοημοσύνης (αυτόνομα drone), αλλά και την ενσωμάτωση ειδικού στρατιωτικού επιχειρησιακού εξοπλισμού για πολεμικές επιχειρήσεις (στρατιωτικά drone).
Δίνοντας πολλαπλά ειδικά παραδείγματα με συγκριτικές αναλύσεις μεταξύ κρατών και εθνικών πολιτικών σε παγκόσμιο επίπεδο, καταφέρνει να παρουσιάσει διεξοδικά τις χρήσεις των drone σήμερα, αλλά και να θέσει βασικά ερωτήματα για τους μελλοντικούς κινδύνους που αναδύονται από τη χρήση των drone για συλλογή προσωπικών δεδομένων, ευαίσθητων ειδικών πληροφοριών και μελλοντικών πολεμικών συγκρούσεων, λόγω της έλλειψης ενός διεθνώς αποδεκτού νομικού πλαισίου και κανονισμών.
Το βιβλίο των drone αποτελεί ένα σημαντικό βιβλίο γνώσεων για κάθε ειδικό και μη, που επιθυμεί να ενσωματώσει γνώσεις και ειδικές σημαντικές πληροφορίες για την πολλά υποσχόμενη τεχνολογία των drone.
Τίτλος βιβλίου:Drone: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε
Τίτλος πρωτότυπου:Drones: What Everyone needs to know
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Kreps Sarah E. (Συγγραφέας)
Μποζίνης Αθανάσιος Η. (Μεταφραστής)
Μποζίνης Αθανάσιος Η. (Επιμελητής)
ISBN:9789605836238
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2022
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες