Εργασία με τον εαυτό σου

Απλά μαθήματα αυτοδιαχείρισης
Εκδότης:
Εκδόσεις iWrite
Έτος:
2022
ISBN:
9789606273636
Σελίδες:
208
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εργασία με τον εαυτό σου
Τιμή εκδότη:€13,90
Η τιμή μας: €12,51
στο καλάθι
Εργασία με τον εαυτό σου
Ζούµε σε µια περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας όπου καλούµαστε να ανταποκριθούµε σε πολλές προκλήσεις, σε συλλογικό αλλά και ατοµικό επίπεδο: πανδηµία, κλιµατική αλλαγή, πληθώρα νέων πολιτικών, οικονοµικών και κοινωνικών δυσκολιών. Αν µη τι άλλο, τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι σηµαντικό να καταφέρουµε να ανταποκριθούµε σε αυτές τις προκλήσεις µε ηρεµία, και όχι πανικό.
Το βιβλίο αυτό γράφτηκε ως απάντηση στο αυξηµένο στρες και άγχος που βιώνουµε καθηµερινά, και περιλαµβάνει µεθόδους που εφαρµόζοντάς τες στην καθηµερινότητά µας, µπορούν να µας βοηθήσουν να µειώσουµε τα επίπεδα του άγχους µας και να καλωσορίσουµε περισσότερη ηρεµία και γαλήνη στη ζωή µας.
Πώς λειτουργούν αυτές οι µέθοδοι; Πολύ από το καθηµερινό µας στρες και άγχος οφείλεται στο νόηµα που δίνουµε σε ό,τι µας συµβαίνει, που δεν είναι άλλο από τις σκέψεις που προηγούνται ή ακολουθούν ένα γεγονός.
Πιστεύοντας σκέψεις τύπου δεν θα τα καταφέρω, έπρεπε να µου απαντήσει, δεν έπρεπε να µου πει ψέµατα, δεν θα τα προλάβω όλα, σκέφτεται µόνο τον εαυτό του, κανείς δεν µε καταλαβαίνει, δεν βγάζω αρκετά χρήµατα, δεν είµαι αρκετή, η ζωή είναι δύσκολη, έκανα λάθος επιλογές προκαλούνται επώδυνα συναισθήµατα που µε τη σειρά τους προκαλούν περισσότερες σκέψεις. Αποτέλεσµα; Κούραση, θυµός, απογοήτευση, θλίψη, καβγάδες, παρεξηγήσεις. Πιστεύοντας αυτές τις σκέψεις, µπαίνουµε σε ένα φαύλο κύκλο που µπορεί να επιδεινώσει χωρίς ουσιαστικό λόγο την εµπειρία µας και αυτό γιατί συνήθως σκέψεις σαν αυτές δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.
Οι µέθοδοι που περιγράφονται στο βιβλίο θα σου δείξουν πώς να παίρνεις απόσταση από στρεσογόνες σκέψεις, πριν τις πιστέψεις ως αληθινές. Παρατηρώντας και διερευνώντας τες, θα µάθεις από υπηρέτης να γίνεσαι κυρίαρχος του µυαλού σου. Αποτέλεσµα; Λιγότερο άγχος, περισσότερη ηρεµία, καλύτερες διαπροσωπικές σχέσεις, πιο ευχάριστη ζωή.
Τίτλος βιβλίου:Εργασία με τον εαυτό σου
Υπότιτλος βιβλίου:Απλά μαθήματα αυτοδιαχείρισης
Εκδότης:Εκδόσεις iWrite
Συντελεστές βιβλίου:Νιάρχου Μαρία (Συγγραφέας)
ISBN:9789606273636
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2022
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες