Στο φως της παρουσίας

Εκδότης:
Πύρινος Κόσμος
Έτος:
2022
ISBN:
9789604305339
Σελίδες:
176
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Στο φως της παρουσίας
Τιμή εκδότη:€12,00
Η τιμή μας: €10,80
στο καλάθι
Στο φως της παρουσίας
Το Έργο Στο Φως της Παρουσίας, ως Τρίτο Βιβλίο στη σειρά, μετά τον Δρόμο της Γαλήνιας Αναζήτησης και τον Δρόμο της Χαρούμενης Αναζήτησης, ολοκληρώνει μία Τριλογία Συνειδησιακών δεδομένων που καλύπτουν ένα ευρύ και ανοιχτό πεδίο καθαρής θεώρησης και πρακτικής βιωματικής συμμετοχής στην πεμπτουσία του Οντικού Είναι, στην έσχατη φύση της συνολικής Πραγματικότητας, αισθητής και υπεραισθητής.

Η γαλήνια και χαρούμενη αναζήτηση ανοίγει την Πύλη της Οντικής Παρουσίας. Η συνειδητή Παρουσία εισάγει στην αληθινή Ζωή πέρα από τη συνηθισμένη ανέραστη ονειρική ζωή, πέρα από τις αντιφάσεις, τις συγκρουσιακές δραματουργίες και τα βαρετά υπαρξιακά αδιέξοδα. Στο φως της Παρουσίας αυτή η υπνωτική
ζωή εξαφανίζεται σαν να πέφτει ένα σκοτεινό πέπλο – όλα γίνονται παρόντα, όλα αποκαλύπτουν την παρουσία της Ζωής ως εκδήλωσης Αγάπης και Σοφίας. Η Παρουσία, μέγιστη υπαρξιακή ειλικρίνεια, αποκαλύπτεται ως αυτοϋπάρχουσα Αντίληψη-Συνείδηση που αγκαλιάζει τα πάντα. Στο φως της Παρουσίας η κατανόηση γίνεται ενεργός Πηγή Αλήθειας.

Στον εξελισσόμενο άνθρωπο η Παρουσία κλιμακώνεται ανοδικά από την εξωτερική υλοενεργειακή ζωή έως την Πνευματική και Θεία Ζωή, από την προσωρινή περιφερειακή υλικο-ψυχικο-νοητική ύπαρξη έως την ενδογενή άχρονη Οντική Ύπαρξη, η οποία είναι αδιαλείπτως Παρούσα, σε όλη αυτήν την εξελικτική πορεία, σημείο προς σημείο, στιγμή προς στιγμή.
Τίτλος βιβλίου:Στο φως της παρουσίας
Εκδότης:Πύρινος Κόσμος
Συντελεστές βιβλίου:Συλλαΐδης, Ιωάννης (Συγγραφέας)
ISBN:9789604305339
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2022
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός - Μεταφυσική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες