5 στα 5 θέματα για την ελληνική ως δεύτερη/ξένη γλώσσα

Επίπεδο Γ1
Εκδότης:
University Studio Press
Έτος:
2022
ISBN:
9789601225692
Σελίδες:
168
Εξώφυλλο:
Μαλακό
5 στα 5 θέματα για την ελληνική ως δεύτερη/ξένη γλώσσα
Τιμή εκδότη:€22,00
Η τιμή μας: €21,00
στο καλάθι
5 στα 5 θέματα για την ελληνική ως δεύτερη/ξένη γλώσσα
Το συγκεκριμένο διδακτικό εγχειρίδιο συμβάλλει στην τελειοποίηση του επιπέδου ελληνομάθειας μέσα από την κατάκτηση δεξιοτήτων (Κατανόησης γραπτού και προφορικού λόγου, Χρήσης γλώσσας, Παραγωγής γραπτού και προφορικού λόγου). Περιλαμβάνει αυθεντικά κείμενα (εφημερίδες, περιοδικά, λογοτεχνικά αποσπάσματα) που εξοικειώνουν τον χρήστη με τον επιστημονικό, λογοτεχνικό, δημοσιογραφικό ή καθημερινό λόγο.

Η ύλη χωρίζεται σε πέντε θεματικές ενότητες με περιεχόμενο που ακολουθεί τις δοκιμασίες που προβλέπονται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας για την πιστοποίηση επάρκειας της ελληνομάθειας επιπέδου Γ1. Απευθύνεται τόσο σε φοιτητές/σπουδαστές προχωρημένου επιπέδου ελληνομάθειας (Γ1) όσο και σε ενήλικες/εφήβους που είτε ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στο συγκεκριμένο επίπεδο είτε επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης επάρκειας της ελληνομάθειας επιπέδου Γ1 του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας (ΚΕΓ).

Το βιβλίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά σε σχέση με ένα άλλο διδακτικό εγχειρίδιο προχωρημένου επιπέδου ελληνομάθειας για τη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να βαθμολογήσει τον εαυτό του, αφού εκτός από τις ασκήσεις παραγωγής προφορικού λόγου, οι λύσεις όλων των δραστηριοτήτων βρίσκονται σε παράρτημα στο τέλος του βιβλίου, όπου υπάρχουν και τα ηχογραφημένα κείμενα της παραγωγής προφορικού λόγου.
Τίτλος βιβλίου:5 στα 5 θέματα για την ελληνική ως δεύτερη/ξένη γλώσσα
Υπότιτλος βιβλίου:Επίπεδο Γ1
Εκδότης:University Studio Press
Συντελεστές βιβλίου:Γαβριηλίδου Γεωργία (Συγγραφέας)
ISBN:9789601225692
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2022
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες