Ακαταμάχητος έρωτας

Εκδότης:
Άμμων Εκδοτική
Έτος:
2022
ISBN:
9786185677060
Σελίδες:
64
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ακαταμάχητος έρωτας
Τιμή εκδότη:€10,60
Η τιμή μας: €9,54
στο καλάθι
Ακαταμάχητος έρωτας
Ακούραστη διανοήτρια, πολύπλευρη προσωπικότητα και καταξιωμένη συγγραφέας, η Elisabetta Bagli, μας εκπλήσσει θετικά και ευχάριστα με αυτή τη νέα της ποιητική συλλογή που αποπνέει ελπίδα, αισιοδοξία, ανθρωπιά, βαθιά ενσυναίσθηση. Η ταλαντούχα συγγραφέας μας, εκφράζει με τους στίχους της ευχές, προσδοκίες, εντυπώσεις, αναμνήσεις, ζωηρές και ονειρικές στιγμές.
Το ποιητικό ταλέντο, ο έντονος λυρισμός και η ποικιλία χρωματίζουν συναισθηματικά τα ποιήματά της και τους δίνουν μουσικότητα και χαρμόσυνη ευφορία. Τα σταθερά αφηγηματικά σχήματα που κυριαρχούν έντονα σε αυτό το έργο και καθορίζουν τη δυναμική και τη σημασιολογική του ουσία, είναι το μεγαλείο της αγάπης και της στοργής σε όλες τους τις εκδηλώσεις, το θαύμα της δημιουργίας και της γέννησης, η αγάπη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, καθώς και η επίγνωση της φθαρτότητας της ανθρώπινης φύσης.
Η αγάπη ενυπάρχει ως διάχυτο συναίσθημα, ως εσωτερική ανάγκη. Σταδιακά, όμως, αυτή η έντονη εσωτερική επιθυμία μεταμορφώνεται και η αγάπη παρουσιάζεται ως δικαίωμα, χωρίς ηθικές αναστολές. Η γλώσσα και ο φροντισμένος ποιητικός λόγος, μεταδίδουν βαθιά μηνύματα και προκαλούν συναισθηματικές δονήσεις στον αναγνώστη. Οι λέξεις, βαθιά στοχαστικές, επιλέγονται με σχετική ελευθερία, και σχηματίζουν ένα ιδιαίτερο πλέγμα νοημάτων, με λεκτικά παιχνίδια, αντιθέσεις, μεταφορές, παρομοιώσεις, συνειρμούς, εικόνες…
Τίτλος βιβλίου:Ακαταμάχητος έρωτας
Εκδότης:Άμμων Εκδοτική
Συντελεστές βιβλίου:Bagli Elisabetta (Συγγραφέας)
Σκλείδα Σοφία (Μεταφραστής)
ISBN:9786185677060
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2022, 1η έκδοση
Σημείωση:Δίγλωσση έκδοση: Ελληνικά-Ιταλικά
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Ποίηση
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες