Η ζωή είναι μαζί

Εορτή λήξης Α΄ τάξης Δημοτικού
Εκδότης:
Κάπα Εκδοτική
Έτος:
2022
ISBN:
9789606281747
Σελίδες:
32
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η ζωή είναι μαζί
Τιμή εκδότη:€8,46
Η τιμή μας: €7,61
Η ζωή είναι μαζί
Στην Α΄ Δημοτικού, οι μαθητές και οι μαθήτριες πραγματοποιούν το δικό τους μεγάλο ταξίδι στον κόσμο των λέξεων και της γνώσης. Και στην παράσταση του έργου Η ζωή είναι μαζί, ένα τέτοιο ταξίδι παρουσιάζουν. Σκοπός είναι να γνωρίσουν και να εκφράσουν συναισθήματα και καταστάσεις, και με βιωματικό τρόπο να τα κατανοήσουν, αλλά και να τα μεταδώσουν.

Η Ίλια Λακίδου έγραψε ένα θεατρικό έργο για να το παίξουν μαθητές και μαθήτριες της Α΄ τάξης ως εορτή λήξης της πρώτης τους χρονιάς στο Δημοτικό Σχολείο. Αποτελεί διασκευή και ανάπτυξη του παραμυθιού του Χρήστου Μπουλώτη «Μία ερωτική ιστοριούλα με καλό τέλος» (Λωτός, 19901) και, φυσικά, μπορεί να παιχτεί και από παιδιά της Β΄ Δημοτικού, ίσως για να γιορτάσουν έναν κύκλο που κλείνει, αυτόν των δύο πρώτων χρόνων στο Δημοτικό Σχολείο όπου φοιτούν.

Η έκδοση είναι μέρος της σειράς «Σχολική σκηνή», η οποία περιλαμβάνει θεατρικά έργα που μπορούν να ανέβουν σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ικανοποιώντας τη θεματολογία των σταθερών εκδηλώσεων κάθε έτους.
Τίτλος βιβλίου:Η ζωή είναι μαζί
Υπότιτλος βιβλίου:Εορτή λήξης Α΄ τάξης Δημοτικού
Εκδότης:Κάπα Εκδοτική
Συντελεστές βιβλίου:Λακίδου, Ίλια (Συγγραφέας)
Αποστολάκη Σωτηρία (Επιμελητής)
ISBN:9789606281747
Σειρά εκδότη:Σχολική σκηνή
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2022
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Μουσική - Θέατρο - Τραγούδια - Ανέκδοτα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες