Δομημένος προγραμματισμός με εφαρμογές σε Python

Εκδότης:
Δίσιγμα
Έτος:
2022
ISBN:
9786182021026
Σελίδες:
592
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Δομημένος προγραμματισμός με εφαρμογές σε Python
Τιμή εκδότη:€30,00
Η τιμή μας: €27,00
στο καλάθι
Δομημένος προγραμματισμός με εφαρμογές σε Python
Το παρόν βιβλίο έχει σκοπό να καλύψει τις ανάγκες του αναγνώστη που επιθυμεί να μάθει τις βασικές αρχές προγραμματισμού και να τις χρησιμοποιήσει σε κάποιες από τις πιο δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού.

Στα έξι πρώτα κεφάλαια, ο αναγνώστης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τις αλγοριθμικές συνιστώσες του Δομημένου Προγραμματισμού και να τις αξιοποιήσει με τη ΓΛΩΣΣΑ και την Python. Επίσης, θα μάθει για την τεχνική των υποπρογραμμάτων, τις βασικές δομές δεδομένων και αλγορίθμων αναζήτησης και ταξινόμησης. Όλα τα παραπάνω δεν αναπτύσσονται μόνο μέσω της θεωρίας, αλλά συνοδεύονται από πλήθος παραδειγμάτων, λυμένων και άλυτων ασκήσεων για περαιτέρω μελέτη. Στα δύο τελευταία κεφάλαια, ο αναγνώστης αξιοποιεί τις γνώσεις του για να υλοποιήσει Ενσωματωμένα Συστήματα για το Διαδίκτυο των Πραγμάτων. Η ανάπτυξη προγραμμάτων σε CircuitPython για μικροελεγκτές δημιουργεί μια ενιαία αναπτυξιακή πλατφόρμα σε Python που προσφέρει νέες μαθησιακές εμπειρίες.

Αυτό το βιβλίο αποτελεί μια μαθησιακή γέφυρα βασισμένη σε Python για όσους θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις τους από τη βασική εκπαίδευση στη μεταλυκειακή ή στην ακαδημαϊκή πορεία τους.
Τίτλος βιβλίου:Δομημένος προγραμματισμός με εφαρμογές σε Python
Εκδότης:Δίσιγμα
Συντελεστές βιβλίου:Καραμπατζάκης Φώτης Π. (Συγγραφέας)
Καραμπατζάκης Δημήτρης Π. (Συγγραφέας)
ISBN:9786182021026
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2022
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες