Τεχνητή νοημοσύνη για όλους

Εκδότης:
Ψυχογιός
Έτος:
2022
ISBN:
9786180142945
Σελίδες:
232
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τεχνητή νοημοσύνη για όλους
Τιμή εκδότη:€14,40
Η τιμή μας: €12,96
στο καλάθι
Τεχνητή νοημοσύνη για όλους
Το βιβλίο αυτό είναι ένας συνοπτικός οδηγός που θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε τη δυναμική των τεχνολογικών εξελίξεων και να αποκτήσετε σφαιρική εικόνα των κύριων ζητημάτων που προκύπτουν από τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης σε όλο και περισσότερους τομείς της ζωής μας.
Η ανθρωπότητα έχει αυτή τη στιγμή την ευκαιρία να δημιουργήσει, με συνεργάτη τις μηχανές, συνθήκες ευημερίας για όλους. Οι κίνδυνοι ωστόσο είναι υπαρκτοί, γι’ αυτό πρέπει να εμπλακούμε όλοι στη συζήτηση. Το γλωσσάρι αυτό επιχειρεί να εξοπλίσει τον καθένα με τις απαραίτητες γνώσεις και πληροφορίες, για να μπορεί να συμμετάσχει σε αυτή. Η δημιουργία σκεπτόμενων μηχανών μπορεί να είναι ό,τι καλύτερο ή ό,τι χειρότερο επινοήσαμε· εμείς αποφασίζουμε.
Σκοπός του βιβλίου είναι να σας δώσει μια καλή ιδέα για όσα συναρπαστικά ακολουθούν και να σας παρακινήσει να πάρετε το μέλλον στα χέρια σας. Η τεχνολογία, όπως άλλωστε και η τέχνη, μπορεί να είναι ένα όμορφο κι απελευθερωτικό όχημα, μια δύναμη αγάπης για τη ζωή και τους άλλους. Ας την κατανοήσουμε καλύτερα.
Τίτλος βιβλίου:Τεχνητή νοημοσύνη για όλους
Εκδότης:Ψυχογιός
Συντελεστές βιβλίου:Ανδριωτάκης, Μανώλης (Συγγραφέας)
ISBN:9786180142945
Σειρά εκδότη:Γενικών γνώσεων
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2022
Σημείωση:Πρόλογος: Κυριάκος Πιερρακάκης
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες