Αλεξάνδρεια ο φύλακας της βιβλιοθήκης

Εκδότης:
Πλατύπους
Έτος:
2007
ISBN:
9789606665196
Σελίδες:
521
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αλεξάνδρεια ο φύλακας της βιβλιοθήκης
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Αλεξάνδρεια ο φύλακας της βιβλιοθήκης
Η Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, κοιτίδα ιστορικών, φιλοσοφικών, λογοτεχνικών, επιστημονικών και θρησκευτικών ιδεών, ήταν απαράμιλλη στον αρχαίο κόσμο. Αλλά πριν από χίλια πεντακόσια χρόνια εξαφανίστηκε στην ομίχλη του μύθου και του θρύλου, κι ο τεράστιος όγκος σοφίας της έγινε αντικείμενο αναζήτησης από λόγιους, τυχοδιώκτες, καθώς κι από εκείνους που πίστευαν ότι τα μυστικά της αποτελούσαν το κλειδί για υπέρτατη δύναμη.

Τώρα, ένα διεθνές καρτέλ επιχειρηματιών, αποφασισμένων να αλλάξουν το ρου της ιστορίας, προσπαθεί απεγνωσμένα να εισχωρήσει στις αίθουσες της Βιβλιοθήκης, και μόνο ο Κότον Μαλόουν έχει τις πληροφορίες που χρειάζονται για την εύρεσή της.

Στη Βιβλιοθήκη, υπάρχει ένα αρχαίο έγγραφο που έχει τη δύναμη να αλλάξει τη μοίρα της Μέσης Ανατολής, αλλά και να ταράξει συθέμελα τις τρεις μεγαλύτερες θρησκείες του κόσμου.

Ο Μαλόουν, κυνηγημένος, διασχίζει τις ηπείρους και στην αναζήτηση του για απαντήσεις θα φτάσει μέχρι τα υψηλότερα κλιμάκια της αμερικάνικης κυβέρνησης. Ο συγκλονιστικός επίλογος της διαδρομής του, θα πραγματοποιηθεί στα βάθη της ερήμου του Σινά και θα έχει παγκόσμιο αντίκτυπο.
Τίτλος βιβλίου:Αλεξάνδρεια ο φύλακας της βιβλιοθήκης
Τίτλος πρωτότυπου:The Alexandria Link
Εκδότης:Πλατύπους
Συντελεστές βιβλίου:Berry, Steve (Συγγραφέας)
Μυλωνοπούλου, Βίκυ (Μεταφραστής)
ISBN:9789606665196
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2007
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες