Αρσέν Λουπέν: Το παράξενο ταξίδι

Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2021
ISBN:
9789601697758
Σελίδες:
40
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Αρσέν Λουπέν: Το παράξενο ταξίδι
Τιμή εκδότη:€12,20
Η τιμή μας: €10,98
στο καλάθι
Αρσέν Λουπέν: Το παράξενο ταξίδι
«Αρσέν Λουπέν: ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα. Άλλοτε σοφέρ, άλλοτε τενόρος ή πράκτορας στοιχημάτων, άλλοτε έφηβος, ηλικιωμένος, ταξιδιωτικός πράκτορας στη Μασσαλία, Ρώσος γιατρός ή Ισπανός ταυρομάχος! Ο Αρσέν Λουπέν κρυβόταν ανάμεσά μας! Μπορεί να ήταν αυτός εκεί ο άντρας… ή αυτός εδώ… ο συνδαιτυμόνας μου στο τραπέζι… ο συγκάτοικός μου στην καμπίνα…»
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με το υπερωκεάνιο Προβηγκία, ο καπετάνιος ενημερώνει τους επιβάτες ότι ο διάσημος λωποδύτης Αρσέν Λουπέν βρίσκεται ανάμεσά τους κι ότι έχουν κλαπεί τα κοσμήματα της λαίδης Τζέρλαντ. Αμέσως επικρατεί πανικός ανάμεσα στους επιβάτες, οι οποίοι αρχίζουν να υποψιάζονται ο ένας τον άλλον. Υπό την καθοδήγηση του Μπερνάρ ντ’ Αντρεζύ, οι επιβάτες επιχειρούν να παγιδεύσουν τον λωποδύτη που κρύβεται ανάμεσά τους, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τα ελάχιστα ίχνη που έχει αφήσει πίσω του. Αλλά ο τζέντλεμαν λωποδύτης δεν βρίσκεται ποτέ εκεί που τον περιμένεις!
Η πρώτη ιστορία με την οποία έκανε την εμφάνισή του ο διάσημος τζέντλεμαν-λωποδύτης, «Η σύλληψη του Αρσέν Λουπέν», γράφτηκε το 1905 από τον Μορίς Λεμπλάν.
Έναν αιώνα μετά τη δημιουργία του, ο χαρακτήρας του Αρσέν Λουπέν συνεχίζει να μαγεύει τόσο τους αναγνώστες όσο και τους θεατές της επιτυχημένης σειράς του Netflix.
Το βιβλίο αυτό είναι μια υπέροχα εικονογραφημένη διασκευή της πρώτης αυτής ιστορίας και, παράλληλα, μια τεκμηριωμένη αναπαράσταση της μοναδικής ατμόσφαιρας της Μπελ Επόκ.
Τίτλος βιβλίου:Αρσέν Λουπέν: Το παράξενο ταξίδι
Τίτλος πρωτότυπου:Arsène Lupin - L'étrange voyage
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Leblanc Maurice (Συγγραφέας)
Μανδηλαράς Φίλιππος (Μεταφραστής)
Espié Christel (Εικονογράφος)
Espié Christel (Διασκευαστής)
ISBN:9789601697758
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2021
Ηλικίες:6+
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία > Ηλικία 6+
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες