Living light

Εκδότης:
Ιανός
Έτος:
2021
ISBN:
9786185646004
Σελίδες:
216
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Living light
Τιμή εκδότη:€27,77
Η τιμή μας: €24,99
στο καλάθι
Living light
Από τα πρώτα παιδικά μου χρόνια ο ήλιος και η θάλασσα πάντοτε συνοδεύουν τη ζωή μου. Το φυσικό περιβάλλον της Ελλάδας προσφέρει και τα δύο σε πληθώρα και αισθάνομαι τυχερός που έχω ζήσει πολλά μεγάλα Ελληνικά καλοκαίρια. Το τοπίο των Ελληνικών νησιών έχει διαμορφώσει την αισθητική μου με πολλούς τρόπους και έχει καθορίσει την αναζήτησή μου για την ευτυχία.

Αυτό το λεύκωμα αποτελεί έναν φόρο τιμής στο έντονο φως του Ελληνικού καλοκαιριού, στα βραχώδη νησιά με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική και το θαμνώδες τοπίο, στους μόνιμους κατοίκους και στους εφήμερους επισκέπτες τους, καθώς και στο γαλάζιο και στο λευκό που κυριαρχούν ανάμεσα στα υπόλοιπα χρώματα. Αυτό το φως εκθέτει στο μέγιστο βαθμό τις ψυχές των ανθρώπων που αγγίζει και, με την πάροδο του χρόνου, μεταμορφώνει τα έργα του ανθρώπου και της φύσης που δεν μπορούν να του ξεφύγουν. Κάτω από αυτό το φως τα πράγματα γίνονται πιο διαφανή και ξεκάθαρα, σαν ένα ταξίδι στις πρώτες μας μέρες. Το ίδιο φως όταν πέφτει πάνω στις αμμώδεις παραλίες, στα άσπρα σπίτια και στα ξωκλήσια, στα πρόσωπα και στα σώματα των ανθρώπων, αποκαλύπτει το νόημα και τη χάρη τους.

Η απεικόνιση του Ελληνικού καλοκαιριού ήταν μία εμπειρία που μου έδωσε μεγάλη ικανοποίηση και με συνέδεσε στενά με τα μέρη που επισκέφτηκα και τους ανθρώπους που συνάντησα. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων προς όλους τους ανθρώπους που εμφανίζονται στις φωτογραφίες αυτού του λευκώματος και τους ευχαριστώ βαθιά για τη συνεισφορά τους σε αυτό.
Τίτλος βιβλίου:Living light
Εκδότης:Ιανός
Συντελεστές βιβλίου:Καραμήτσιος Πάρις (Συγγραφέας)
Καραμήτσιος Πάρις (Μεταφραστής)
Καραμήτσιος Πάρις (Φωτογράφος)
ISBN:9786185646004
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2021
Σημείωση:Δίγλωσση έκδοση (ελληνικά – αγγλικά)
Κατηγορίες:Λευκώματα > Φωτογραφικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες