Διοίκηση επιχειρήσεων, τεχνολογία και συστήματα πληροφοριών διοίκησης

Με έμφαση στο ηλεκτρονικό επιχειρείν και την ψηφιακή επιχείρηση
Εκδότης:
Δίσιγμα
Έτος:
2021
ISBN:
9786182020630
Σελίδες:
608
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Διοίκηση επιχειρήσεων, τεχνολογία και συστήματα πληροφοριών διοίκησης
Τιμή εκδότη:€60,00
Η τιμή μας: €54,00
στο καλάθι
Διοίκηση επιχειρήσεων, τεχνολογία και συστήματα πληροφοριών διοίκησης
Ένα ταξίδι που ξεκινάει από την εξέλιξη της Διοικητικής Επιστήμης και της Πληροφορικής, περνάει αναλυτικά από τα Συστήματα Πληροφοριών Διοίκησης και καταλήγει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων με έμφαση στο ηλεκτρονικό επιχειρείν και την ψηφιακή επιχείρηση.

Είναι πλέον φανερό ότι η διαχείριση της τεχνολογίας είναι ένα από τα κλειδιά για την ανταγωνιστικότητα και τη δημιουργία πλούτου στις επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς, ειδικά στην εποχή μας που τα σύνορα πλέον δεν αποτελούν εμπόδιο στην επιχειρηματικότητα και η τεχνολογία εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, προσφέροντας δυνατότητα επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο (real time) σε όλα τα σημεία της γης. Η Διοίκηση των Επιχειρήσεων (Business Administration), η Τεχνολογία Πληροφορικής (Information Technology) αλλά και τα Συστήματα Πληροφοριών Διοίκησης (Management Information Systems) είναι απαραίτητα συνθετικά και εργαλεία στην προσπάθεια των επιχειρήσεων να οργανωθούν εξυπνότερα, να γίνουν ανταγωνιστικές και να επιβιώσουν στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Σκοπός του βιβλίου είναι να παρουσιάσει την εξέλιξη της Διοικητικής Επιστήμης και της Πληροφορικής, να εμβαθύνει στα Συστήματα Πληροφοριών Διοίκησης και να αναδείξει την αξία του Ηλεκτρονικού επιχειρείν και της Ψηφιακής επιχείρησης του σήμερα. Στόχος του δε είναι να αποτελέσει βασικό και χρήσιμο σύγγραμμα για φοιτητές Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ασχολούνται με την επιστήμη της Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Τεχνολογίας, τα Συστήματα Πληροφοριών Διοίκησης και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν. Αποτελείται από 13 Κεφάλαια τα οποία αντιστοιχούν σε παραδόσεις και φόρτο εργασίας μίας διδακτικής εβδομάδας σπουδών το κάθε ένα.

Αντικείμενα του βιβλίου: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Συστήματα Πληροφοριών Διοίκησης, ERPs, Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών, Παγκόσμιος Ιστός, Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Τεχνητή Νοημοσύνη, Επιχειρηματική Ευφυΐα, Ψηφιακό Μάρκετινγκ, Ψηφιακός Μετασχηματισμός, Industry 4.0.
Τίτλος βιβλίου:Διοίκηση επιχειρήσεων, τεχνολογία και συστήματα πληροφοριών διοίκησης
Υπότιτλος βιβλίου:Με έμφαση στο ηλεκτρονικό επιχειρείν και την ψηφιακή επιχείρηση
Εκδότης:Δίσιγμα
Συντελεστές βιβλίου:Μαδυτινός Δημήτριος Ι. (Συγγραφέας)
ISBN:9786182020630
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2021
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Εμπόριο, Μεταφορές, Επικοινωνία, Ναυτιλία, Τουρισμός
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες