Διδάσκοντας τη γιόγκα για τη ζωή

Προετοιμάζοντας παιδιά και εφήβους για μια υγιή και ισορροπημένη ζωή
Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2021
ISBN:
9789605835606
Σελίδες:
280
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Διδάσκοντας τη γιόγκα για τη ζωή
Τιμή εκδότη:€37,00
Η τιμή μας: €35,15
στο καλάθι
Διδάσκοντας τη γιόγκα για τη ζωή
Μέσα από το βιβλίο «Διδάσκοντας τη γιόγκα για τη ζωή» μπορείτε να εφαρμόσετε μια απλή, ασφαλή και ρεαλιστική μέθοδο για τη διδασκαλία της γιόγκα ακόμα και αν δεν την έχετε διδάξει ποτέ πριν. Οι σαφείς, βήμα προς βήμα οδηγίες και οι κατατοπιστικές φωτογραφίες καθιστούν εύκολη την παρουσίαση των δραστηριοτήτων, των ασκήσεων, των μαθημάτων και των 52 στάσεων που περιλαμβάνονται στο βιβλίο, το οποίο υιοθετεί μια ολιστική προσέγγιση που επικεντρώνεται στις σωματικές, διανοητικές, συναισθηματικές και πνευματικές πτυχές της γιόγκα.
Μπορείτε να εντάξετε το βιβλίο στο τρέχον πρόγραμμα σπουδών ή να το χρησιμοποιήσετε και αυτοτελώς σε μαθήματα γιόγκα εκτός των εγκυκλίων σπουδών. Είναι επίσης ιδανικό βοήθημα για τη διδασκαλία και την ένταξη της γιόγκα στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής. Τα παραδείγματα μαθημάτων που περιέχονται στο βιβλίο θα σας βοηθήσουν κατά τη διδασκαλία παιδιών από το νηπιαγωγείο μέχρι και το γυμνάσιο. Μέσα από το παρόν βιβλίο, οι μαθητές:
• θα βελτιώσουν την αυτεπίγνωση και τη συναισθηματική τους νοημοσύνη
• θα βελτιώσουν την ικανότητα εστίασης και συγκέντρωσης
• θα αναπτύξουν μεγαλύτερη καρδιοαναπνευστική αντοχή, μυϊκή δύναμη
και ευλυγισία, και
• θα μάθουν πώς να διαχειρίζονται αποτελεσματικότερα το στρες (δεξιότητα ιδιαίτερα χρήσιμη για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν μαθησιακές, συμπεριφορικές ή ακόμη και ποικίλες κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις).
Η διδασκαλία της γιόγκα μπορεί να σας βοηθήσει να φτιάξετε ένα ασφαλές και χαλαρό περιβάλλον για τους μαθητές. Μπορείτε να ακολουθήσετε μια προσέγγιση που θα ενθαρρύνει την ενεργητική συμμετοχή όλων των μαθητών, ιδίως εκείνων που δεν ενθουσιάζονται με τις παραδοσιακές δραστηριότητες που βασίζονται στα σπορ και στα ανταγωνιστικά αθλήματα. Για την άσκηση της γιόγκα χρειάζεται ελάχιστος ή και καθόλου εξοπλισμός και η διδασκαλία της μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις ανάγκες του καθενός. Η γιόγκα βοηθά τους ανθρώπους να χαλαρώσουν τους ρυθμούς τους και να ανακαλύψουν ή να ανακαλύψουν εκ νέου το ποιοι είναι. Και το καλύτερο είναι ότι όλοι ανεξαιρέτως μπορούν να κάνουν γιόγκα. Με την καθοδήγηση και την προσέγγιση του παρόντος εγχειριδίου, η γιόγκα είναι βέβαιο ότι θα αναζωογονήσει τους μαθητές σας.
Τίτλος βιβλίου:Διδάσκοντας τη γιόγκα για τη ζωή
Υπότιτλος βιβλίου:Προετοιμάζοντας παιδιά και εφήβους για μια υγιή και ισορροπημένη ζωή
Τίτλος πρωτότυπου:Teaching Yoga for Life: Preparing children and teens for healthy,balanced living
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Tummers Nanette E. (Συγγραφέας)
Ζαφειρούδη Αγλαΐα (Μεταφραστής)
Ζαφειρούδη Αγλαΐα (Επιμελητής)
ISBN:9789605835606
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2021
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Άσκηση
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες