Βιοπαιδαγωγική: Διαθεματικότητα – αξιολόγηση

Εκδότης:
Πεδίο
Έτος:
2021
ISBN:
9789606353673
Σελίδες:
496
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Βιοπαιδαγωγική: Διαθεματικότητα – αξιολόγηση
Τιμή εκδότη:€27,90
Η τιμή μας: €25,11
Βιοπαιδαγωγική: Διαθεματικότητα – αξιολόγηση
«Το παιδί είναι σπίρτο να το ανάψεις», υποστήριζε ο Πλούταρχος. Σήμερα η επιστημονική πρόοδος στο πεδίο της Βιολογίας της μάθησης και του εγκεφάλου ερμηνεύει ικανοποιητικά το πώς μαθαίνει το παιδί, ο άνθρωπος γενικότερα.

Στο πλαίσιο αυτό, κυρίαρχη θέση έχει η διαθεματική προσφορά και κατάκτηση της γνώσης· μια θεώρηση που ενισχύεται ακόμα περισσότερο από τη νέα θεωρία μάθησης, τον βιοπαιδαγωγισμό, που συμβάλλει στη διαμόρφωση του πεδίου της Βιοπαιδαγωγικής.

Η βιοπαιδαγωγική και διαθεματική προσέγγιση της γνώσης, καθώς και η αντίστοιχη αξιολογική διεργασία για την πρόοδο του μαθητή διατρέχουν το βιβλίο αυτό· εξετάζονται επίσης κλασικά στοιχεία της αποτελεσματικής μάθησης και παιδείας, τα οποία συνδέονται με σύγχρονες παιδαγωγικο-εκπαιδευτικές γνώσεις.

Πρωταρχικό μέλημα του βιβλίου αποτελεί η συγκρότηση ενός παιδαγωγικο-εκπαιδευτικού πλαισίου αποτελεσματικής μάθησης με κυρίαρχο στόχο το πολύπλευρο παιδαγωγικό όφελος του μαθητή και την ελεύθερη διαμόρφωση του κοσμοειδώλου του στην πολύπλοκη κοινωνική πραγματικότητα.
Τίτλος βιβλίου:Βιοπαιδαγωγική: Διαθεματικότητα – αξιολόγηση
Εκδότης:Πεδίο
Συντελεστές βιβλίου:Αλαχιώτης, Σταμάτης Ν. (Συγγραφέας)
Καρατζιά - Σταυλιώτη, Ελένη (Συγγραφέας)
ISBN:9789606353673
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2021
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Βιολογία
Επιστήμες > Θεωρητικές > Παιδαγωγική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες