Ο λαβύρινθος του αίματος

Νήματα νοήματος της τρομοκρατίας στην Ελλάδα
Εκδότης:
Locus 7 - Άλλωστε
Έτος:
2021
ISBN:
9786185253714
Σελίδες:
386
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο λαβύρινθος του αίματος
Τιμή εκδότη:€25,00
Η τιμή μας: €22,50
Ο λαβύρινθος του αίματος
Μια αλλόκοτη πορεία που περνάει από τα Σταυροδρόμια της Εκάτης και διασχίζει τις Σήραγγες του Σετ, εκεί που καραδοκούν οι σκιώδεις Φασματικές Ύαινες του Κρόνου.
Μια περιπλάνηση σε σκοτεινές και επικίνδυνες διαδρομές, όπου πρωταγωνιστές και κομπάρσοι, παίκτες και πιόνια εναλλάσσουν ρόλους, κινούμενοι σε παράξενους χώρους.
Πέρα από την πολιτική και κοινωνιολογική ανάλυση περί τρομοκρατίας, υπάρχουν και άλλα επίπεδα έρευνας, πολύ πιο «αλλόκοτα». Ο κόσμος της Δύναμης και της Εξουσίας (κοσμικής και αλλοκοσμικής) έχει πολλές εκφάνσεις και υποχώρους που λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία.
Στο βιβλίο αυτό δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο που δεν μπορεί να βρεθεί στο Διαδίκτυο ή σε δημοσιευμένα κείμενα στον τύπο και σε βιβλία! Αλλά όποιος ψάχνει, βρίσκει…
Μοναδική εξαίρεση οι συναρπαστικές και πολλές φορές επικίνδυνες, προσωπικές εμπειρίες του συγγραφέα και συνεργατών. Η έρευνα αυτή βασίζεται στην πολύχρονη έρευνα αυτών των ποικίλων χώρων και υποχώρων, με παράξενη και συναρπαστική εκπήγαση.
Ακούσαμε τα Τραγούδια του Αίματος και της Φωτιάς, ακολουθήσαμε τις Μυστικές Διαδρομές της Πόλης και χαρτογραφήσαμε την απόκρυφη Μορφοδιάταξη ενός αόρατου γεωμετρικού τοπίου…
…που γίνεται φυσικά ορατό, όταν χρησιμοποιείς τα περίφημα Άλλα Μάτια!
Τίτλος βιβλίου:Ο λαβύρινθος του αίματος
Υπότιτλος βιβλίου:Νήματα νοήματος της τρομοκρατίας στην Ελλάδα
Εκδότης:Locus 7 - Άλλωστε
Συντελεστές βιβλίου:Βέμπος, Θανάσης (Συγγραφέας)
ISBN:9786185253714
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2021
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Κοινωνιολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες