Η αναγκαστική είσπραξη δημοσίων εσόδων κατά τον ΚΕΔΕ

Ουσιαστικές προϋποθέσεις της διοικητικής εκτελέσεως, Διαδικασία εκτελέσεως και ανακοπές, ΝΔ 356/1974, "Περί Κώδικος Εισπράξεως Δημοσίων Εσόδων"
Εκδότης:
Νομική Βιβλιοθήκη
Έτος:
2021
ISBN:
9789606544514
Σελίδες:
328
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η αναγκαστική είσπραξη δημοσίων εσόδων κατά τον ΚΕΔΕ
Τιμή εκδότη:€39,00
Η τιμή μας: €35,10
Η αναγκαστική είσπραξη δημοσίων εσόδων κατά τον ΚΕΔΕ
Στο έργο η «Αναγκαστική Είσπραξη των Δημοσίων Εσόδων κατά τον ΚΕΔΕ» εξετάζεται η διαδικασία εισπράξεως των δημοσίων εσόδων κατά τον ΚΕΔΕ και τα ανακύπτοντα κατά τη διαδικασία βεβαιώσεως ζητήματα, τα οποία δύνανται να επηρεάζουν τη διαδικασία εκτελέσεως. Περιγράφονται κατά πρώτο λόγο η δημιουργία νομίμου τίτλου, τα διάφορα στάδια της αναγκαστικής εκτελέσεως εις βάρος των οφειλετών του Δημοσίου και των άλλων δημοσίων νομικών προσώπων και οι νομικές δυνατότητες άμυνας των καθ' ών η εκτέλεση οφειλετών. Η τέταρτη έκδοση του έργου έχει ενημερωθεί με την πρόσφατη νομολογία και τις τελευταίες νομοθετικές αλλαγές. Περιέχει και αυτή Παράρτημα Νομολογίας όπου περιλαμβάνονται σημαντικές δικαστικές αποφάσεις επί των θεμάτων του ΚΕΔΕ και Παράρτημα Νομοθεσίας με το ΝΔ 356/1974, κωδικοποιημένο όπως ισχύει σήμερα και τις βασικές διατάξεις του Ν 4270/2014 «Αρχές Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Εποπτείας» που αφορούν στις παραγραφές του Δημοσίου. Πρόκειται για μία συνοπτική ερμηνεία του ΚΕΔΕ, χρήσιμη για τους εφαρμοστές του Δικαίου, δικηγόρους και δικαστές, αλλά και για τους υποψηφίους της Σχολής Δικαστών.
Τίτλος βιβλίου:Η αναγκαστική είσπραξη δημοσίων εσόδων κατά τον ΚΕΔΕ
Υπότιτλος βιβλίου:Ουσιαστικές προϋποθέσεις της διοικητικής εκτελέσεως, Διαδικασία εκτελέσεως και ανακοπές, ΝΔ 356/1974, "Περί Κώδικος Εισπράξεως Δημοσίων Εσόδων"
Εκδότης:Νομική Βιβλιοθήκη
Συντελεστές βιβλίου:Τομαράς Δημήτρης (Συγγραφέας)
ISBN:9789606544514
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2021, 4η έκδοση
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Δίκαιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες