Τάντρα

Πρακτική στην ερωτική αλχημεία
Εκδότης:
Δαιδάλεος
Έτος:
2021
ISBN:
9786185298425
Σελίδες:
362
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τάντρα
Τιμή εκδότη:€17,00
Η τιμή μας: €15,30
Τάντρα
Το βιβλίο αυτό έρχεται να διαψεύσει όσους υποστηρίζουν πως «ο έρωτας κρατάει λίγο», αφού μπορεί να γίνει για το ζευγάρι ένα συναρπαστικό ταξίδι ανακάλυψης των βαθύτερων διαστάσεων του έρωτα καθώς οι σύντροφοι αλλάζουν σε «σεξουαλικούς αλχημιστές» φτάνοντας σε πρωτόγνωρες εκστατικές εμπειρίες.

Η σεξουαλική και η πνευματική έκσταση άλλωστε, δεν είναι δύο διαφορετικές καταστάσεις. Είναι η ίδια εμπειρία, με διαφορετικά ενδύματα.

Οι ταντρικές ασκήσεις και τα ερωτικά τελετουργικά που περιλαμβάνει το βιβλίο βοηθούν το σύγχρονο ζευγάρι να ανακαλύψει τα μυστικά που χρειάζεται για να προσθέσει στη σχέση του την ερωτική μαγεία. Να συνδεθούν μ’ αυτό τον τρόπο οι εραστές, όχι μόνο σε σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο αλλά επιπλέον σε πνευματικό, ώστε να μπορέσουν να διατηρήσουν τη φλόγα του πάθους τους άσβεστη στο βάθος του χρόνου.

Ο αναγνώστης θα μπορεί, ανεξαρτήτως φύλου, ακόμα και αν δεν έχει προηγούμενη ταντρική εμπειρία, να εμβαθύνει στα αρχαία μυστικά της Τάντρα και να εξερευνήσει με πολλαπλούς τρόπους τη σεξουαλικότητά του· να οδηγηθεί σε αχαρτογράφητες ερωτικές περιοχές, γεμάτες πλούσιες και οργασμικές εμπειρίες· να ανακαλύψει τη δύναμη που έχει η σεξουαλική ενέργεια και κρατώντας ανοιχτή την καρδιά του, να χρησιμοποιήσει το δυναμικό της για να ξυπνήσει τον Εκστατικό Εαυτό του ώστε να μεταμορφώσει ολοκληρωτικά τη ζωή του.
Τίτλος βιβλίου:Τάντρα
Υπότιτλος βιβλίου:Πρακτική στην ερωτική αλχημεία
Εκδότης:Δαιδάλεος
Συντελεστές βιβλίου:Παλαμάρη Δέσποινα (Συγγραφέας)
ISBN:9786185298425
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2021
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός - Μεταφυσική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες