Γυμνή στον καθρέφτη

Εκδότης:
Typis
Έτος:
2007
ISBN:
9789609808507
Σελίδες:
116
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Γυμνή στον καθρέφτη
Τιμή εκδότη:€12,00
Η τιμή μας: €10,80
Γυμνή στον καθρέφτη
Η νέα επαυξημένη έκδοση του βιβλίου της Στέλλας Καραμολέγκου "Γυμνή στον καθρέφτη" αποτελεί φιλοσοφικό και αφηγηματικό δοκίμιο που καταγράφει με δυναμισμό και ευαισθησία την τρέχουσα πραγματικότητα μέσα από έναν έντονα καταγγελτικό λόγο.

Η ηρωίδα, ύστερα από χρόνια έντονης δράσης, έχει μετατραπεί σε ασκητή μέσα στην πόλη. Με το βλέμμα του παρατηρητή και ενίοτε του παίκτη βυθοσκοπεί τα γεγονότα και βυθοσκοπείται, αποκαλύπτοντας την εσωτερική αλήθεια, ενώ ταυτόχρονα αμφισβητεί, αυτοσαρκάζεται και ονειρεύεται, καθώς περιγράφει με έντονα χρώματα την ελληνική και διεθνή επικαιρότητα.

Στοιχεία λυρισμού και ρεαλισμού συνθέτουν ένα πρωτότυπο ημερολόγιο εσωτερικού ταξιδιού που ξεφεύγει από την απλή ομφαλοσκόπηση και σκύβει με εξεταστική ματιά πάνω στα ουσιαστικά προβλήματα της σύγχρονης εποχής.

Η συγγραφέας αναζητάει στον καθρέφτη της συνείδησης το μυστικό πέρασμα σε μιαν άλλη λυτρωτική πραγματικότητα, παρασύροντας μαζί της στο ταξίδι της ψυχής τον αναγνώστη κάνοντάς τον συμμέτοχο στα μεγάλα προβλήματα του καιρού μας.
Τίτλος βιβλίου:Γυμνή στον καθρέφτη
Εκδότης:Typis
Συντελεστές βιβλίου:Καραμολέγκου, Στέλλα Π. (Συγγραφέας)
ISBN:9789609808507
Σειρά εκδότη:Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2007
Σημείωση:Επανέκδοση: "Όμβρος" 2001.
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Δοκίμιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες